iPhone 13'ten Samsung S24 Plus'a geçilir mi?

Arkadaşlar iPhone 13 aldım 1haftaya yakın oldu ve şarjı çok hızlı bitiyor. Bence normalden hızlı bitiyor. İade edip Samsung S24plusa geçmeli miyim? Kullanan varsa gelin konuşalım tartışalım. Kullanım olarak sosyal medya, kamera, Brawl Stars, oynarım.(iPhone kullanmak istiyorum, 2, 4binlira fark var.
İade edip geçilecek kısmını görmemişim. O zaman geçilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle geçilir. 14 PM telefonun var, kız kardeşimde 13 var. Ben memnunum ama kardeşim hiç memnun değil. Şarj konusunda özellikle. 2 defa şarj ediyor günde. Ekranının da 60 hz olması da inanılmaz kötü. Batarya, ekran, fotoğraf kalitesi konularında çok daha iyi bir telefon S24 Plus. 13'ün önde olduğu tek konu video olabilir.

S24 Plus'ın rakibi 15 Plus. Yerinizde olsam direkt geçerdim.

O değil de "Android'in 120 Hz'si ile aynı iPhone'un 60 Hz'si" diyeni de gördü ya bu gözler, ne desem boş artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben zaten 60hz kulanıcısı olduğum için çok sorun etmedim ama şarjımın bozuk olduğunu düşünüyorum şuan 5saat kullanım süresi alıyorum pil sağlığı düşerse ne olur bilemiyorum, şuan en ucuz Amazon prime da acaba ordan alınır mı?

Ben zaten 60Hz kulanıcısı olduğum için çok sorun etmedim ama şarjımın bozuk olduğunu düşünüyorum şu an 5saat kullanım süresi alıyorum pil sağlığı düşerse ne olur bilemiyorum, şu an en ucuz Amazon Prime da acaba oradan alınır mı?

Satici ve gonderici Amazon ise alinir. S24 plus cok sicak ilde oturmuyorsaniz cok iyi cihazdir ama biraz daha butceniz olabiliyorsa s23 ultra tercihimdir.

Tabii ki geçilir S24+ ın rakibi 15 Plus. 13'un ise s22. S24+ neredeyse her konuda iyidir. S24+ kullandıktan sonra ikisi arasındaki farkı çok daha iyi anlayacaksınız.

Epey.com'dan farklarını karşılaştırırsanız aradaki farkın çok olduğunu fark edersiniz zaten hocam. Çok daha uzun ömürlü pil, daha iyi işlemci, daha stabil arayüz (iPhone 13'ün iOS18 ile kasmaya başlayacağını bilmeyen yok.) Ve bir diğer konuda bence S24, iPhone 13'ten çok daha iyi kameraya sahip. Ama gece kamerası konusunda pek katılmıyorum.
Arada baya fark yok bence ıphone 13 bi tık kötü ama size katılıyorum düz s24e geçilmez ama plus modelinin özellikleri çok iyi.ekran çözünürlüğü ıphone göre yükseltilmiş acaba kıyasladığımızda hangisi daha iyi bilen varmı kamera kısmına gelirsek ıphone 13de aldığım kaliteden daha fazla mı alıcağım?

Arada baya fark yok bence ıphone 13 bi tık kötü ama size katılıyorum düz s24e geçilmez ama plus modelinin özellikleri çok iyi.ekran çözünürlüğü ıphone göre yükseltilmiş acaba kıyasladığımızda hangisi daha iyi bilen varmı kamera kısmına gelirsek ıphone 13de aldığım kaliteden daha fazla mı alıcağım?
Arada baya fark var hocam, kullandiktan sonra yorumlarinizi bence paylasin ;)

iPhone 13 iade edip tekrar dan alsam bile yine aynı sorunla karşılaşabilirim fiyatı düştü ama 2bin lira içinde yıllarımızı çöpe atamayız. Samsung s24plusa geçmeyi düşünüyorum. Şarj tek zararım ekran koruyucu 350lira olmuş ;)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı