ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 17 Eylül 2024 #21 KİNGSEMİH dedi: Gelişmiş Siri'den kastın ChatGPT entegrasyonu ile komut alması ise o yok. iOS17'den bir tık daha akıllı olacak sadece. Genişletmek için tıkla... Orb yerine ekrana yayilarak cikmiyor mu?
KİNGSEMİH dedi: Gelişmiş Siri'den kastın ChatGPT entegrasyonu ile komut alması ise o yok. iOS17'den bir tık daha akıllı olacak sadece. Genişletmek için tıkla... Orb yerine ekrana yayilarak cikmiyor mu?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.883 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #22 ismimberkay dedi: Orb yerine ekrana yayilarak cikmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Orb nedir?
mitatdemir Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 690 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #23 VenomBey dedi: Vallahi hocam korkudan iPhone 13'ü hala 17.3.1 sürümünde kullanıyorum iOS 18 ile daha iyi hale gelir derseniz güncellenebilir. Genişletmek için tıkla... 12'yi güncelledim bir sorun görmedim.
VenomBey dedi: Vallahi hocam korkudan iPhone 13'ü hala 17.3.1 sürümünde kullanıyorum iOS 18 ile daha iyi hale gelir derseniz güncellenebilir. Genişletmek için tıkla... 12'yi güncelledim bir sorun görmedim.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #24 mitatdemir dedi: 12'yi güncelledim bir sorun görmedim. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam biraz eğer genel olarak iyiyse bilgisayar üzerinden kurulum yapacağım.
mitatdemir dedi: 12'yi güncelledim bir sorun görmedim. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam biraz eğer genel olarak iyiyse bilgisayar üzerinden kurulum yapacağım.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 18 Eylül 2024 #25 KİNGSEMİH dedi: Orb nedir? Genişletmek için tıkla...
denizkynkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 30 Eylül 2024 #26 VenomBey dedi: Bekliyorum hocam biraz eğer genel olarak iyiyse bilgisayar üzerinden kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam geçtiniz mi? Bende iPhone 13 kullanıyorum kararsız kaldım geçmek konusunda.
VenomBey dedi: Bekliyorum hocam biraz eğer genel olarak iyiyse bilgisayar üzerinden kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam geçtiniz mi? Bende iPhone 13 kullanıyorum kararsız kaldım geçmek konusunda.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #27 denizkynkk dedi: Hocam geçtiniz mi? Bende iPhone 13 kullanıyorum kararsız kaldım geçmek konusunda. Genişletmek için tıkla... Hayır geçmedim hocam bekliyorum bende Pek güven veremedi açıkçası IPhone'nin güncelledikçe yavaşlatma muhabbeti korkutuyor.
denizkynkk dedi: Hocam geçtiniz mi? Bende iPhone 13 kullanıyorum kararsız kaldım geçmek konusunda. Genişletmek için tıkla... Hayır geçmedim hocam bekliyorum bende Pek güven veremedi açıkçası IPhone'nin güncelledikçe yavaşlatma muhabbeti korkutuyor.
denizkynkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 1 Ekim 2024 #28 VenomBey dedi: Hayır geçmedim hocam bekliyorum bende Pek güven veremedi açıkçası IPhone'nin güncelledikçe yavaşlatma muhabbeti korkutuyor. Genişletmek için tıkla... Bende geçmedim 17.7'ye güncelledim şimdilik, 18.1'i bekleyeceğim.
VenomBey dedi: Hayır geçmedim hocam bekliyorum bende Pek güven veremedi açıkçası IPhone'nin güncelledikçe yavaşlatma muhabbeti korkutuyor. Genişletmek için tıkla... Bende geçmedim 17.7'ye güncelledim şimdilik, 18.1'i bekleyeceğim.
murat solmaz Kilopat Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #29 VenomBey dedi: Arkadaşlar selam, biliyorsunuz bugün(16 Eylül) akşam saatlerinde iOS 18 Türkiye'ye sunulacak. Sizce iPhone 13 cihaz ile iOS 18'e geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Pil performansı düşüş var birkaç güncelleme daha beklenmeli bence.
VenomBey dedi: Arkadaşlar selam, biliyorsunuz bugün(16 Eylül) akşam saatlerinde iOS 18 Türkiye'ye sunulacak. Sizce iPhone 13 cihaz ile iOS 18'e geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Pil performansı düşüş var birkaç güncelleme daha beklenmeli bence.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #30 denizkynkk dedi: Bende geçmedim 17.7'ye güncelledim şimdilik, 18.1'i bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... 17.7 nasıl hocam? Pil performansı vb. 17.3. 1'de takılı kaldım korkudan :d murat solmaz dedi: Pil performansı düşüş var birkaç güncelleme daha beklenmeli bence. Genişletmek için tıkla... En korktuğum şeylerden birtanesiydi ben 17.3.1 den devam
denizkynkk dedi: Bende geçmedim 17.7'ye güncelledim şimdilik, 18.1'i bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... 17.7 nasıl hocam? Pil performansı vb. 17.3. 1'de takılı kaldım korkudan :d murat solmaz dedi: Pil performansı düşüş var birkaç güncelleme daha beklenmeli bence. Genişletmek için tıkla... En korktuğum şeylerden birtanesiydi ben 17.3.1 den devam