Gelişmiş Siri'den kastın ChatGPT entegrasyonu ile komut alması ise o yok. iOS17'den bir tık daha akıllı olacak sadece.
Orb yerine ekrana yayilarak cikmiyor mu?
Gelişmiş Siri'den kastın ChatGPT entegrasyonu ile komut alması ise o yok. iOS17'den bir tık daha akıllı olacak sadece.
Orb nedir?Orb yerine ekrana yayilarak cikmiyor mu?
Vallahi hocam korkudan iPhone 13'ü hala 17.3.1 sürümünde kullanıyorum iOS 18 ile daha iyi hale gelir derseniz güncellenebilir.
12'yi güncelledim bir sorun görmedim.
Orb nedir?
Hocam geçtiniz mi? Bende iPhone 13 kullanıyorum kararsız kaldım geçmek konusunda.Bekliyorum hocam biraz eğer genel olarak iyiyse bilgisayar üzerinden kurulum yapacağım.
Hocam geçtiniz mi? Bende iPhone 13 kullanıyorum kararsız kaldım geçmek konusunda.
Bende geçmedim 17.7'ye güncelledim şimdilik, 18.1'i bekleyeceğim.Hayır geçmedim hocam bekliyorum bende
Pek güven veremedi açıkçası IPhone'nin güncelledikçe yavaşlatma muhabbeti korkutuyor.
Arkadaşlar selam, biliyorsunuz bugün(16 Eylül) akşam saatlerinde iOS 18 Türkiye'ye sunulacak. Sizce iPhone 13 cihaz ile iOS 18'e geçilir mi?
Bende geçmedim 17.7'ye güncelledim şimdilik, 18.1'i bekleyeceğim.
En korktuğum şeylerden birtanesiydi ben 17.3.1 den devamPil performansı düşüş var birkaç güncelleme daha beklenmeli bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.