16 bile çıkmışken 13 almak içime sinmiyor.13 Pro 256 GB şahsi fikrim daha mantıklı. 2'si arasından ise yeni olan 15 128 GB.
16 bile çıkmışken 13 almak içime sinmiyor.
62.000 liraya çıkamam maalesef.14 Pro zorla derim o zaman çünkü düz modeller kısılmış oluyor şu an 12 kullanıyorum düz model olduğu için çoğu özelliği yok Pro modellerde olan.
Ama yok ben sıfır ve ilk kullanmak istiyorum diyorsan tabii ki en güncelden git derim hafıza iCloud depolama ile çözülebilir ama donanım değil.
Oyun için almıyorum. Günlük kullanım ve donanım için alıyorum. 16 fiyatları 60.000den başlıyor.Oyun oynacaksan düz model önermem. Onun dışında iPhone 16 128 alıp fotoğraf depolama işini Apple depolama satın alarak karşılayabilirsin.
iPhone 15 128GB alın. Sık sık fotoğraf ve video çekerseniz iCloud aboneliği başlatırsınız.62.000 liraya çıkamam maalesef.
Oyun için almıyorum. Günlük kullanım ve donanım için alıyorum. 16 fiyatları 60.000den başlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.