iPhone 14 adaletsiz vergi yönetimi

Makaleler
15
Burada tüm buzları, video/kanal izlenme primlerini unutun. Ülkenin adaletsiz vergi sistemi var ana başlıkta. Herkes incelemeli. Sonuna kadar haklı.

Telefondan özel tüketim vergisi alınıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
20k değeri olan telefona 40k para istiyorlar son ödeme ekranında bu belirtiliyor zaten.

ssss.png

Burada gözüktüğü gibi 18k para vergi yazık zengin olsanız bile almayın bu telefonları bu nedir?

ÖTV diye vergi mi olur ya? Özel tüketim vergisi. 21. yüzyılda böyle bir vergi olabilir mi?
Eee hali vaktinde birisi "Ankara kafası" diyordu dâhâ çok alınan vergi geliri için.

BMW 3 serisine baktım %80 ÖTV alınıyor arabadan, ÖTV alınmasa o kadar 700-800 bandına satılacak herhalde.

Eee hali vaktinde birisi "Ankara kafası" diyordu dâhâ çok alınan vergi geliri için.

BMW 3 serisine baktım %80 ÖTV alınıyor arabadan, ÖTV alınmasa o kadar 700-800 bandına satılacak herhalde.
Bir içkinin normal fiyatı 90 TL, vergi ile beraber oluyor o 400 TL. Böyle iş olmaz. Vergi fiyatı kadar olabilir.

Araba vergileri zaten absürt çok fazla şu 3 serisi BMW modellerini 2017 yılında 100k paraya çok rahat buluyordun sıfır olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı