iPhone 14 Pro aldım

İPhone almak iş gereği veya başka gerekli bir ihtiyaç için değilse alan kişinin pek nitelikli, kendini geliştirmiş bir insan olmadığını düşünürüm çünkü kalan tek sebep gösteriş veya heves oluyor. Tabi zenginse yine sorun yok ama ortalama bir kişi için aşırı gereksiz. 10 bin TL'ye kamerasıyla, performansıyla normal bir kullanıcının her işi rahatlıkla görebilecek telefonlar varken 30 bin TL fazla vermek mantıklı gelmiyor. O 30 bin TL ile çok daha faydalı ve mantıklı şeyler yapılabilir, alınabilir.

Yine de bu benim şahsi düşüncem. Genel toplum nasıl düşünür bilemiyorum.
Bende böyle düşünüyorum hocam o 20 bin tl ile belki kişi finans işlerine girişebilir falan.

Günümüz öyle bir noktaya geldi ki insanlar artık ihtiyacı olmadığı halde bir çok şeye sahip olmak istiyor bu pahalı bir telefon olabilir yada ihtiyacı olmadığı kıyafetler olabilir vesaire gittikçe minimalist yaşamdan uzaklaşıyoruz.
 
Son düzenleme:
Hayırlı olsun. 7 aydır kullanıyorum ben boyut, iOS, 120Hz ekran, kamera vs. çok hoş deneyimler. 6 sene iPhone 7 kullandım ondan buna geçtiğim için ciddi bir değişim oldu bende. Fiyat için yapılan eleştirilere katılıyorum ama unutulmamalıdır ki korkunç bir vergi var. Ben yurt dışından almıştım kaydı vs 27.5'a gelmişti. 256 GB olsa daha iyi olurmuş ama olsun 😊
 
Bende böyle düşünüyorum hocam o 20 bin tl ile belki kişi finans işlerine girişebilir falan.
Kesinlikle öyle. akıllıca kullanabilecek birisi için 30 Bin TL iyi bir yatırıma dönüşebilir ama bunlar herkes için olacak şeyler değil. Zaman, vizyon ve istek gerekir. Bir yatırım olmasa bile farklı bir ihtiyacını görmek için de kullanılabilir.
 
Hocam hayırlı olsun gule gule kullanin, ben sahsen 30000 TL'ye RX 6800'lü İ5 12400F'li bir sistem toplar, kalan paraya 8400'e Note 10 Pro alip, Kalan 8 bin TL'ye de Steam kutuphanemi doldururdum, tabi bu benim sahsi fikrim.
Aynen böyle düşünüyorun. Note 10 Pro yerine ikinci el bir android bile tercih edilebilirdi. 8 bin TL'ye de mükemmel oyunlar alınıp yeni pc'de mükemmel bir deneyimle oynanabilirdi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı