Bütçen ne bilmiyorum ama paran var ise kesinlikle 14 Pro alın.
Bütçen ne bilmiyorum ama paran var ise kesinlikle 14 Pro alın.
Konu nereden nereye geldi.Veya PC'yi mi geliştireyim?
iPhone 14 alınır mı? Android kullanıyorum şu anda teşekkürler.
Hocam düz iPhone 14 iPhone 13 ile neredeyse aynı, tek fark uyduyla konuşmamı ne öyle bir şey. En az iPhone 14 Pro alınması daha iyi olur.
14 ile 13 arasında farklar var yok değil ama bu farklar kimin için önemli kimi için önemsiz. Mesela ön kamerada autufocus olması bana göre önemli çünkü 4-5 kişiyle selfie yaptığında artık tek kişiyi değil oradaki herkesi odaklayıp daha net selfiler çekebiliyor. Action mod diye bir özellik var. Hareket halinde iken video çeken biri için harika bir teknoloji. 14 13'e göre 1-1, 5 saat fazla batarya performansı sunuyor. 2 GB fazla RAM varki arkada çok uygulama açan ya da cihazı bozulana kadar kullanıp her güncellemeyi yapan kişi için ciddi bir avantaj. Konuda daha önce de belirttim. 14 Pro alınmayacaksa kesinlikle S23 almak 14 düz almaktan bence daha mantıklı.
Alınır rahat 5 yıl idare eder ancak ben olsam o fiyat bandında S23+ alırdım bence her konuda daha üstün.
Hocam ben Action mode u falan Pro ve Pro Max'lerde falan var sanıyordum, zaten mesajımdada belirtmiştim neredeyse aynı diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.