iPhone 14 alınır mı?

50 bin tl bütçede iPhone 15 mantıklı. 14'ün tek farkı 13'den fazla RAM'i olması. Onun dışında neredeyse aynı olduğu için 13 veya 14 almaya gerek yok. Düz 15 alınabilir.

Her modele mantıksız, yok yetim muamelesi vs diyerek saçmalayan arkadaşların yorumunu dikkate almayın.

Hocam düz modeller genellikle gereksiz alt segment olur. Kendini Steve Jobs sananlara aldanmayın.

Dediğim gibi yıllarca İphone al-satı yaptım ve birçok modeli kullandım. Deneyim konuşuyor burada, düşük çene değil.

Hocam düz modeller genellikle gereksiz alt segment olur. Kendini Steve Jobs sananlara aldanmayın.

Dediğim gibi yıllarca İphone al-satı yaptım ve birçok modeli kullandım. Deneyim konuşuyor burada, düşük çene değil.
hocam 16e nasıldır sizce?sürüm olarak sıkıntı çekmem diye düşünüyorum ama tek kamera olması şüphelendiriyor,tek kamera üzer mi ?

hocam 16e nasıldır sizce?sürüm olarak sıkıntı çekmem diye düşünüyorum ama tek kamera olması şüphelendiriyor,tek kamera üzer mi ?
İphone SE serisinin bir nevi devamı gibi. Alınır mı alınır ama aldığı parayı hak etmez.(iphone modelleri arasında en ucuzu olduğu için alınabilir)

1 ay içinde yeni telefon alacağım bütçem 40 50 civarı aklımda 14 almak var. Sizce mantıklı mı? Android önermeyin kesinlikle iPhone alacağım.
Bütçeyi zorla 16 al geç yada 15 14 14 plus para tuzağı

fiyatı düz 14le aynı düz 14 almaktansa 16e daha mantıklı geldi
16e fiyatına göre çok kötü bir telefon hiç bulaşma

Technopat Haberler

Geri
Yukarı