Bilgisayara 3uTools indirip pil bilgilerini paylaşabilir misiniz?
Yok ben iki tarafı da biliyorum da olay bu noktaya ne ara geldi onu anlamadım ilk defa sizden duyuyorum. Telefon bu nihayetinde servisinde bakım görüyor bundan daha normal bir şey olamaz ki. Hem servisin yaptığı telefonu kim nasıl anlayacak, bilmediğimden soruyorum anlasa bile ne diyebilecek elinde servis faturası var.Açmasın evet satarken derdini anlatamıyorsun, siz Avustralya'dan yazıyorsunuz galiba Türkiye iç dinamikleri farklı.
doğru istedğiniz bumu yanlışmıı açımışımBilgisayara 3uTools indirip pil bilgilerini paylaşabilir misiniz?
Servis de olsa işlemli cihaz kullanmak istemez herhalde kimse. Değişim olabiliyorsa değişim öncelikli benim için her zaman.Yok ben iki tarafı da biliyorum da olayı bu noktaya ne ara geldi onu anlamadım ilk defa sizden duyuyorum. Telefon bu nihayetinde servisinde bakım görüyor bundan daha normal bir şey olamaz ki. Hem servisin yaptığı telefonu kim nasıl anlayacak, bilmediğimden soruyorum anlasa bile ne diyebilecek elinde servis faturası var.
Yok ben iki tarafı da biliyorum da olay bu noktaya ne ara geldi onu anlamadım ilk defa sizden duyuyorum. Telefon bu nihayetinde servisinde bakım görüyor bundan daha normal bir şey olamaz ki. Hem servisin yaptığı telefonu kim nasıl anlayacak, bilmediğimden soruyorum anlasa bile ne diyebilecek elinde servis faturası var.
Servis de olsa işlemli cihaz kullanmak istemez herhalde kimse. Değişim olabiliyorsa değişim öncelikli benim için her zaman.
Pildede böyle görünüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.