iPhone 14 Gün İçinde Yenisiyle Değiştirmek

mayforgiven

Kilopat
Katılım
4 Şubat 2015
Mesajlar
421
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, telefonda bluetooth problemi var. Maalesef çözemedim. Alalı 14 gün olmadı ve yenisiyle değiştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Hepsiburada'dan aldım.
 
Koşulsuz iade koşulları var. Senin almış olduğun cihazın ekran jelatini çıkarılmaması kutuyun zarar görmemesi vs vs gibi prosedürleri var eğer bunları sağlıyorsan para iadesi veya bire bir değişim hakkın var.
 
Galiba Bluetooth android gibi aynı işlevle çalışmıyor. Yani Bluetooth açılınca direk cihazlar birbirini görmüyor. Sorun yok diyebiliriz...
 
Aynen iPhone 6S ile 5S'i denedim. İkisi de birbirini görmedi hem gereksiz onun yerine AirDrop'u herkes şekline getirirseniz paylaşım yapabilirsiniz.
 
Ben Bluetooth'u kişisel erişim noktası oluşturma konusunda problem edinmiştim. Çünkü kişisel erişim noktasını açınca bazen diğer cihazlar görmüyor veya geç görüyordu. Şu an problem yok gibi bakalım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı