yasinardic
Kilopat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- Intel i5-10300H 2.50GHz
 16GB Bellek
 Nvidia GTX 1650Ti
Merhaba arkadaşlar bundan 2 sene önce bir iPhone 3GS almıştım, telefonum aşırı soğuğa maruz kalması sonucu bozuldu kardeşim buzluğa koymuş her neyse telefon sanırım recovery modda kaldı ve 1 senedir öylece duruyor uyandırma tuşu bozuk, şarja takıyorum biraz dolduktan sonra iTunes'a bağla ekranı geliyor ve bağlayınca telefona yeniden yazılım yüklüyor yükleme esnasında hata kodu veriyor, araştırdım donanımsal hata olma olasılığı yüksek.
İnternet de 64TL ye iPhone 3GS full kasa takımı satılıyor batarya dahil falan, acaba diyorum bunu satın alsam bir şekilde montajını yapsam veya yaptırtsam telefonum sıfır bir iPhone olur mu ? işlemci de mi içinde ? yazılım falan yüklü mü oluyor ben mi yükleyeceğim ? pek bilgim yok
Demek istediğimi anlarsınız umarım, bildiğiniz varsa esirgemeyin, şimdiden teşekkürler.
Herkes bir 6s Plus alamıyor işte naparsınız 

İnternet de 64TL ye iPhone 3GS full kasa takımı satılıyor batarya dahil falan, acaba diyorum bunu satın alsam bir şekilde montajını yapsam veya yaptırtsam telefonum sıfır bir iPhone olur mu ? işlemci de mi içinde ? yazılım falan yüklü mü oluyor ben mi yükleyeceğim ? pek bilgim yok
Demek istediğimi anlarsınız umarım, bildiğiniz varsa esirgemeyin, şimdiden teşekkürler.
Herkes bir 6s Plus alamıyor işte naparsınız