iPhone 14 hala alınır mı?

4Cosmos

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yakın dönemde telefonumu değiştirmek istiyorum. Bütçeme uygun olarak 14 gözüme çarptı. Sizce hala alınır mı? Tavsiyeleriniz nelerdir? Bu konu hakkında?

iPhone 14, iPhone 13'ün kopyası ve 45 bin TL'yi hak etmiyor. Android seviyorsanız S24+ öneririm. iPhone 15 rakibi olan cihazdır. Bütçeyi biraz arttırabilirseniz S23 Ultra alabilirsiniz.

Ben olsam neden alıyorum ya da neden o kadar veriyorum diye sorgulardım -o fiyata daha iyileri alınacak iken-.
iPhone fanboyları beğenmiyor

Son düzenleme:
iPhone 14, iPhone 13'ün kopyası ve 45 bin TL'yi hak etmiyor. Android seviyorsanız S24+ öneririm. iPhone 15 rakibi olan cihazdır. Bütçeyi biraz arttırabilirseniz S23 Ultra alabilirsiniz.
Hocam uzun zamandır android kullanıcısıyım ve biraz değişiklik istiyorum açıkçası. Ondan dolayı bu konuyu açma gereksinimi duydum. Çünkü Apple cihazları hakkında bir bilgi sahibi değilim. 14'e bütçem yetiyordu. İlk cihazım olacağı için bilgi almak istedim.

Fiyatini hak etmiyor ama uzun kullanim konusunda yavas yavas 13 eskiyor alinacaksa min 14 alinmali.

Ben olsam neden alıyorum ya da neden o kadar veriyorum diye sorgulardım.
Yani Android kullanmayı kast ediyorsanız ben uzun süredir kullanıyorum, çok üst cihazlar kullanmadım ama biraz değişiklik istiyorum. Bu fiyatlara bu cihaz makul geldi, fiyat sorgulama olayına geleceksek olursak vergilerden dolayı çok bir şey sorgulamıyorum ben artık.

iPhone 14 ile 13 neredeyse aynı. 13 al aradaki fiyat farkina degmez.
Yukarıda da öyle söylemişler, galiba biraz daha aklım 13'e doğru kaydı.

Fiyatini hak etmiyor ama uzun kullanim konusunda yavas yavas 13 eskiyor alinacaksa min 14 alinmali.
Yukarıda 13 ile 14 arasında bir fark olmadığını söylemişler, siz neden böyle söylediniz? Fikir almak amaçlı soruyorum.

Anladım. Dediğim gibi 14 neredeyse 13 ile aynı cihaz, tek farkı 1 güncelleme fazla alır o kadar. Ben şahsen iPhone 13'e 40.000 TL vermek yerine 40.000 TL'ye S24 Plus alırdım dediğim gibi.
Vatanda 3 ay taksitle 45.000'den düşük bir fiyata alabiliyorsunuz (Diğer sitelerden daha iyi fiyat veriyor). Ancak illa iPhone olsun diyorsanız 13 alın derim.

Hocam iphone için sevdiğim tek yanı cihazı elinizden çıkarırken neredeyse aldığınız fiyata yakın çıkartabiliyorsunuz. Androidlerde böyle şeyler mevcut değil maalesef ülkemiz kaynaklı. Ayrıca son çıkan çoğu Samsung cihazının kendi segmentleri üzerinde Apple'dan daha çok iş yaptığını düşünüyorum. Ama dediğim gibi bir değişiklik yapmak istedim. 15 benim bütçemi aşıyor, bir telefona o kadar vermeyi şimdilik mantıksız buluyorum. Ama bahsettiğim fiyatlar benim işime gelen fiyatlar. Önerileriniz için teşekkürler tekrardan. Donanım ve kamera olarak 13-14 arasında abartı bir fark mevcut mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…