iPhone 14 hala alınır mı?

Selamlar, yakın dönemde telefonumu değiştirmek istiyorum. Bütçeme uygun olarak 14 gözüme çarptı. Sizce hala alınır mı? Tavsiyeleriniz nelerdir? Bu konu hakkında?

iPhone 14 ile 13 arasında 2 GM RAM farkı var o yüzden iPhone 14 yerine 13 alınır ama düz model alınmaz yurt dışı iPhone 13 Pro öneririm 20k bandında bulabilirsiniz sıfır kapalı kutu.

Konuya son olarak cevap vereyim, İphone 13 tercih ettim. Deneyimlerimi aktarmak gerekirse benim için gayet yeterli oldu. Kısacası fiyat olarak beni üzmedi. Şarj konusuna geleyim, android bir telefondan geçtiğim için ilk başta yadırgamadım değil ama zamanla alışıyorsunuz. Kamera ve diğer özellikler açısından ciddi bir fark var. 60Hz olması bana sıkıntı yaratmadı çünkü önceki telefonumda 60Hz'di. Ama 120Hz kullanan birisini rahatsız edebilir. Şimdilik aktarmak istediklerim bu kadar, umarım konu diğer arkadaşlara da yardımcı olur.

Konuya son olarak cevap vereyim, iPhone 13 tercih ettim. Deneyimlerimi aktarmak gerekirse benim için gayet yeterli oldu. Kısacası fiyat olarak beni üzmedi. Şarj konusuna geleyim, Android bir telefondan geçtiğim için ilk başta yadırgamadım değil ama zamanla alışıyorsunuz. Kamera ve diğer özellikler açısından ciddi bir fark var. 60Hz olması bana sıkıntı yaratmadı çünkü önceki telefonumda 60Hz'di. Ama 120Hz kullanan birisini rahatsız edebilir. Şimdilik aktarmak istediklerim bu kadar, umarım konu diğer arkadaşlara da yardımcı olur.

Dün iPhone 14 aldım 13 ile şu ana kadar iyi kötü deneyimlerin neler anlatabilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı