iPhone 14 kamera kendiliğinden düzenleme yapıyor

14 Pro Max kullanıyorum aynı problemden muzdaribim. Çözümü varsa bana da lazım. Kamera uygulamasında gözüken görüntüyle galeriye düşen fotoğrafın alakası yok ve çoğunlukla berbat. Güncellemeyle biraz düzelir muhtemelen. iOS 16 Hala adam olmuş değil.

Aynen bakdımda 13 dede aynı problem varmış 12 de var mı acaba?

8 modeline kadar var. Bizzat hepsini yıllarca kullandım.

14 Pro Max kullanıyorum aynı problemden muzdaribim. Çözümü varsa bana da lazım. Kamera uygulamasında gözüken görüntüyle galeriye düşen fotoğrafın alakası yok ve çoğunlukla berbat. Güncellemeyle biraz düzelir muhtemelen. iOS 16 hala adam olmuş değil.

Herhangi bir çözümü yok maalesef.

14 Pro Max kullanıyorum aynı problemden muzdaribim. Çözümü varsa bana da lazım. Kamera uygulamasında gözüken görüntüyle galeriye düşen fotoğrafın alakası yok ve çoğunlukla berbat. Güncellemeyle biraz düzelir muhtemelen. iOS 16 hala adam olmuş değil.

Aynen hocam kötü bir özellik en azından kapatılabilmesi gerekirdi bence.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Hocam yabancı kaynaklardan sanırım bir çözüm buldum fotoğraf çekmeye yarayan beyaz düğmeyi sola doğru kaydırın bu şekilde değişmiyor.

Hocam yabancı kaynaklardan sanırım bir çözüm buldum fotoğraf çekmeye yarayan beyaz düğmeyi sola doğru kaydırın bu şekilde değişmiyor.

Son düzenleme:
Aynen hocam kötü bir özellik en azından kapatılabilmesi gerekirdi bence.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

O quick take olayı belki o kısımda bir açık olabilir fakat bu sefer de HDR tam görev yapamaz shutter lag oluşur ve çoklu çekim yapacağı için extra alan kaplar.

Annemde SE 2020 var. Gözümle gördüğüme en yakın fotoğrafları çekiyor. Kendim 12 Pro kullanıyorum. Renk doğruluğu olarak bir şikayetim yok.

Fotoğraf çekip galeriye girdiğiniz an pek fark göremeyebilirsiniz fakat düşük ışıkta Instagram kamerasını açıp oradan fotoğraf çekince gözünüzün önünde fotoğrafı işliyor. iPhone 7'den 14'e kadar bütün serilerini kullandım 7 ile deneyince işleme yok fakat 8 ve sonrası olan bütün iPhone modellerinde işleme olayı var zaten bu işleme olayına lens düzeltme derler 11 ve sonrası modellerde kırmızı göz düzeltme olarak değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı