iPhone 14 mü yoksa iPhone 16e mi alınmalı?

İlk kez iPhone alacağım ve iPhone 14 ile iPhone 16e arasında kaldım. Daha önce hiç iOS kullanmadım, bu yüzden hangisi benim için daha mantıklı olur bilemiyorum performans, kullanım kolaylığı ve uzun vadede memnuniyet açısından hangisini daha mantıklı bulursunuz?

Ben 15 Plus almıştım zamanında ama Pro veya Pro Mac almadığıma pişman oldum çünkü 120 Hz oluyor onlar annemdeki 14 Pro ile değiştirdim çok memnunum. Tavsiyem alacaksan Pro veya Pro Max al ama 14 ve sonrası olanlarda geçerli dediğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android istemiyorum pek.

Neden pişman olurum acaba?

Telefonu senin sadece içindeki özellikleri düşünerek aldığını düşümüyorum… iPhone çekici bir telefon ve kendi açımdan söyleyeyim 16e hiç şık telefon değil sanki iPhone 8 kullanıyormuş gibi hissedebilirsin madem bu yola girdin düz telefonlara bak.

Ben 15 Plus almıştım zamanında ama Pro veya Pro Mac almadığıma pişman oldum çünkü 120 Hz oluyor onlar annemdeki 14 Pro ile değiştirdim çok memnunum tavsiyem alacaksan Pro veya Pro Max al ama 14 ve sonrası olanlarda geçerli dediğim.

Pro alacak kadar bütçem yok ama Pro'ların çok iyi olduğunu biliyorum bir ara bir akrabamda 14 Pro vardı kısmen bende o ara kullandım bayağı iyi bir cihaza benziyordu.

Telefonu senin sadece içindeki özellikleri düşünerek aldığını düşümüyorum… iPhone çekici bir telefon ve kendi açımdan söyleyeyim 16e hiç şık telefon değil sanki iPhone 8 kullanıyormuş gibi hissedebilirsin madem bu yola girdin düz telefonlara bak.

Benim için daha çok uzun vadeliği önemli 2-3 yıla bir telefon değiştiribilecek kadar bir bütçeye sahip değilim ondan beni en az 4-5 yıllık götürecek bir şey lazım sizce hangisi daha çok götürür?

Telefonu dış görünüşüne göre değil işlevsellik ve uzun ömürlülük olduğunu düşünüyorum iPhone 8 gibi hissettirdiğini düşünmüyorum kasası farklı ön taraf zaten iPhone 14 iPhone 8 ile pek bir alakası yok.

Benim için daha çok uzun vadeliği önemli 2-3 yıla bir telefon değiştiribilecek kadar bir bütçeye sahip değilim ondan beni en az 4-5 yıllık götürecek bir şey lazım sizce hangisi daha çok götürür?
16e daha uzun goturur. Cunku 8 GB IOS RAM'a sahip. 14 ise 6 GB'a sahip. Uzun omurlu olmasini istiyorsan, 16e almalisin. 7 yil kullanirsin en az.

Pro alacak kadar bütçem yok ama Pro'ların çok iyi olduğunu biliyorum bir ara bir akrabamda 14 Pro vardı kısmen bende o ara kullandım bayağı iyi bir cihaza benziyordu.

iPhone 16e 4 5 sene çok rahat götürür.

16e daha uzun goturur. Cunku 8 GB iOS RAM'a sahip. 14 ise 6 GB'a sahip. Uzun omurlu olmasini istiyorsan, 16e almalisin. 7 yil kullanirsin en az.

Son olarak merak ettiğim bir konu var 16enin kamerasına çok kötü diyorlar o kadar kötü mü benim için kamere günlük kullanım olarak yetsin yeter çok profesyonel bir şey istemiyorum.

Benim için daha çok uzun vadeliği önemli 2-3 yıla bir telefon değiştiribilecek kadar bir bütçeye sahip değilim ondan beni en az 4-5 yıllık götürecek bir şey lazım sizce hangisi daha çok götürür.

O zaman 16e öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı