iPhone 14 Plus vs 12 Pro Max

Merhaba,

İkinci el olarak iPhone 14 Plus 256 GB, 19 ay garantili cihaz hatasız pil sağlığı %98,

İkinci el olarak iPhone 12 Pro Max 256 GB, 8 ay garantili cihaz hatasız pil sağlığı %89,

Fiyat farkı olarak 4 bin TL var. Bu seçeneklere göre hangisini tercih etmeliyim arkadaşlar? Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
14 Plus aradaki fiyat farkını baya baya karşılıyor gibi, yeni nesil olması, pil sağlığı, garanti süresi vb. şeylerden.

Hocam bence piyasa açısından 13 Pro max daha avantajlı. Fakat yine de dediğiniz gibi ikinci el bir ürün. Eğer almayı planlıyorsanız garanti durumu, pil durumu gibi şeyleri göze almanız gerekiyor.

Hocam bence piyasa açısından 13 Pro max daha avantajlı. Fakat yine de dediğiniz gibi ikinci el bir ürün. Eğer almayı planlıyorsanız garanti durumu, pil durumu gibi şeyleri göze almanız gerekiyor.
14 plus nasıl cihazdır, 13 pro max almadığıma pişman eder mi? 120 Hz'den vazgeçeceğim fakat ilerisini de düşündüğüm için ilerde satış daha kolay olur gibime geliyor fakat cihaz nasıl tutuldu mu, kullanıcısı olur mu onu bilemediğim için şüpheliyim. Çoğu kişi 14'te Plus olduğunu bile bilmiyor, Plus mu vardı diyorlar mesela.

Hocam Pro serileri düz serilere göre her zaman farklıdır. Bir telefona o kadar para verip 60 Hz ekran kullanmak da bana biraz tuhaf geliyor açıkçası. İşlemci zaten aynı. Kamera olarak 13 Pro Max daha iyi. İkinci el piyasasında da nam salmış olduğu için bence daha çabuk gider. Ben herhalde seçimimi 13 Pro Max'ten yana yapardım.

Ben seçimimi 13 pro Max' den yana yapardım.
Ekran ve kamera performansı olarak 14 plus'dan sıyrılıyor işlemcileri vs aynı zaten. Yinede hangisi size daha uygun geliyorsa garanti kapsamı vesaire bakımından onu tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…