BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.774 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #41 Taspar dedi: Teşekkürler bilgiler için. İkinci el aldım telefonu, model numarası sonunda TU/A yazıyor. Kapsam kısmında ve apple kendi sitesinde fatura alınma tarihi ve garanti tarihleri birbiriyle uyuşuyor 14 aralık 2024'e kadar garantili diyor. Genişletmek için tıkla... TU ibaresi de telefonun Turkiye cihazi oldugu anlamina geliyor.
Taspar dedi: Teşekkürler bilgiler için. İkinci el aldım telefonu, model numarası sonunda TU/A yazıyor. Kapsam kısmında ve apple kendi sitesinde fatura alınma tarihi ve garanti tarihleri birbiriyle uyuşuyor 14 aralık 2024'e kadar garantili diyor. Genişletmek için tıkla... TU ibaresi de telefonun Turkiye cihazi oldugu anlamina geliyor.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #42 BerkayZ87 dedi: Ithalat yoluyla kaydedilen IMEI, cihazin yurt disindan geldigini, ancak kaydinin oldugunu belirten bir ibaredir. Direkt Apple magazasindan aldigi bir urunde bile bu ibare bulunur. Genişletmek için tıkla... Google'dan araştırdığımda yurt dışı yazıyordu. Bende bu konuda bilgim olmadığı için araştırıp öyle yazdım.
BerkayZ87 dedi: Ithalat yoluyla kaydedilen IMEI, cihazin yurt disindan geldigini, ancak kaydinin oldugunu belirten bir ibaredir. Direkt Apple magazasindan aldigi bir urunde bile bu ibare bulunur. Genişletmek için tıkla... Google'dan araştırdığımda yurt dışı yazıyordu. Bende bu konuda bilgim olmadığı için araştırıp öyle yazdım.
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 26 Mayıs 2023 #43 Erenk1905 dedi: Google'dan araştırdığımda yurt dışı yazıyordu. Bende bu konuda bilgim olmadığı için araştırıp öyle yazdım. Genişletmek için tıkla... O model numarası hepsinde diğer ülkeler yazıyormuş, kız arkadaşımın vatandan aldığı iphone 11 model numarası da diğer ülkeler kodu olarak geçiyor.
Erenk1905 dedi: Google'dan araştırdığımda yurt dışı yazıyordu. Bende bu konuda bilgim olmadığı için araştırıp öyle yazdım. Genişletmek için tıkla... O model numarası hepsinde diğer ülkeler yazıyormuş, kız arkadaşımın vatandan aldığı iphone 11 model numarası da diğer ülkeler kodu olarak geçiyor.