iPhone 14 Plus'da şebeke çekmiyor

yakmazcan4

Centipat
Katılım
30 Mart 2023
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Yakın zamanda iPhone 14 Plus satın aldım fakat nereye gidersem gideyim; Çankaya, Etimesgut, Gazi şebeke her yerde 1-2 diş aralığında çekiyor. Hatta marketlerde alışveriş merkezlerinde vs. şebekenin LTE'den 3G'ye düştüğünü gördüm.
Cihaz iOS 16.2 çalıştırıyor.
Hattım Turkcell.
Bu sorunun nedeni nedir, nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
 
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Yakın zamanda iPhone 14 Plus satın aldım fakat nereye gidersem gideyim; Çankaya, Etimesgut, gazi şebeke her yerde 1-2 diş aralığında çekiyor. Hatta marketlerde alışveriş merkezlerinde vs. şebekenin LTE'den 3G'ye düştüğünü gördüm.
Cihaz iOS 16.2 çalıştırıyor.
Hattım Turkcell.
Bu sorunun nedeni nedir, nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

üsteki arkadaşın dediği gibi belki kaçaktır eğer kaçak olmadığından eminseniz yazılım güncellemesini yapın olmaz ise Apple destek hattı var numara veya mesaj üzerinden yardımcı oluyorlar oralara danışın ya da operatörünüz ile konuşun sorunun hattan kaynaklanıp kaynaklanmadığını denemek için telefonunuzun sorun yaşattığı bölgede sorun yaşamayan biri ile SIM kartı değiştirebilirsiniz sorunu anlamak için.
 
@yakmazcan4 Hocam birincisi Turkcell yeniler ancak sorun SIM kartında değil bana göre. İlk önce operatörü arayın ve sizin ayarlarınızı sıfırlasın. Sonra siz de telefonu kapatıp açın.
2-telefon-klavye bölümüne gelin. "yıldIZ3370KAre" tuşlayın. Bu da işe yaramıştı bende eski telefonumda deneyin siz de.
 
Ayarları sıfırlama işlemini cihaz üzerinden gerçekleştirsem işe yarar mı acaba? Ağ ayarlarını sıfırlama özelliğinden bahsediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı