iPhone 14 Pro, 15 Pro, 16 Pro aralarında çok fark var mı?

Konuya gelen cevaplar zeka düşürüyor resmen.
Aralarında çok fark var mı ve 14 ya da 15 Pro modelleri 16 çıktığı daha pahalılaştı sıfır mağazalar dışında nereden alınabilir bu modeller?

14 Pro'nun sıfıru bulunmaz ama uygun fiyattan temizini denk getirirsen yat üstüne.

Hepsi çöp zaten ama soruna cevap vereyim tabi fark yok her sene aynı telefon
Fanboylar tepki atmaya devam
Kanıtla la.

Bekliyorum kanıtla hadi.

Konuya gelen cevaplar zeka düşürüyor resmen.

14 Pro'nun sıfıru bulunmaz ama uygun fiyattan temizini denk getirirsen yat üstüne.

Kanıtla la.

Bekliyorum kanıtla hadi.
Benim mi şuan sana yazıp kanıtlamam lazım az araştırsan ya daha özellikli daha uzuc telefonları ya da aynı fiyatlı 2 ye 3 e katlayan telefonları göreceksin zaten bir sürü benchamrkı var testi var kamerasından oyun performansına ek özelliklerine araştıran bulur ben sana ne anlatayım burada

Benim mi şuan sana yazıp kanıtlamam lazım az araştırsan ya daha özellikli daha uzuc telefonları ya da aynı fiyatlı 2 ye 3 e katlayan telefonları göreceksin zaten bir sürü benchamrkı var testi var kamerasından oyun performansına ek özelliklerine araştıran bulur ben sana ne anlatayım burada
Ohoooo kanıtlasana paşam, havalı havalı konuşmayı seviyorsun.
Hadi bana 14 Pro ile 16 Pro'nun aynı olduğunu kanıtla bekliyorum.
Naz yapma hadi.

Bu hz takıntınız nedir anlamıyorum.
film izlesen filmler maksimum 30FPS çekiliyor.
Youtube izlesen videoların yüzde 99'u maksimum 60FPS çalışır.
Sosyal medyada gezinsen yine alacağın maksimum FPS 60.
Mobil oyunların neredeyse hepsi 120 FPS'e düzgün optimize olamadığı için hiç düzgün bir deneyim vermiyor.
Sadece menü ekranlarında ki geçişlerde 120hz çalışan telefona ki onda da şarjı düşürüyor, fanlık yapıp duruyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim mi şu an sana yazıp kanıtlamam lazım az araştırsan ya daha özellikli daha uzuc telefonları ya da aynı fiyatlı 2'ye 3'e katlayan telefonları göreceksin zaten bir sürü benchamrkı var testi var kamerasından oyun performansına ek özelliklerine araştıran bulur ben sana ne anlatayım burada.

Genelde böylesiniz işte önce başka bir şey dersiniz konuyu saptırıp başka yerlere çekersiniz sonra puf cevap bile vermezsiniz Apple'ın pahalı olduğunu fiyat performans olarak kötü olduğunu kör ve sağır değilsen bilirsin, 16 Pro'nun mikrofon kalitesini 3'e katlayan telefon bulsana bana ya da mobil oyun indirir gibi hiçbir şey yapmadan Resident Evil, AC oynatan telefon göster hadi kamera olarak 3'e katlayan telefon göster bana benchmark olarak 3'e katlayan telefon göster tek çekirdek çok çekirdek performansında iPhone 16 Pro'yu 3'e katlayan telefon mu varmış, bak geçen demiyorum bayağı bayağı senin dediğin gibi 2,3 kat daha iyi olacak ki şu an hiçbir telefon üreticisi tek başına mükemmel değil ne Apple ne başkası gelip dediklerini kanıtlayamazsın işte yazar gidersin.

Üstteki yorumumu okuyan mantıklı insanlar karşılık vermesin lütfen Apple'ın eleştirdiğim sevmediğim yönleri mevcut ama böyle yazanlara böyle cevap vermek gerekli.

film izlesen filmler maksimum 30FPS çekiliyor.
Youtube izlesen videoların yüzde 99'u maksimum 60FPS çalışır.
Sosyal medyada gezinsen yine alacağın maksimum FPS 60.
Mobil oyunların neredeyse hepsi 120 FPS'e düzgün optimize olamadığı için hiç düzgün bir deneyim vermiyor.
Sadece menü ekranlarında ki geçişlerde 120hz çalışan telefona ki onda da şarjı düşürüyor, fanlık yapıp duruyorlar.
Bahsetmek istediğim de bu tam olarak. Sanarsın Bilgisayar oyunu oynuyorlar.

Aralarında çok fark var mı ve 14 ya da 15 Pro modelleri 16 çıktığı daha pahalılaştı sıfır mağazalar dışında nereden alınabilir bu modeller?
16 pro gayet guzel oldu bence, butceniz varsa alin derim. 14 pro'yu alirsaniz ikinci el, sifirini bulsaniz bile alinir mi bilmiyorum. Butceniz var ise tercih ederseniz s25 de bekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı