Aralarında çok fark var mı ve 14 ya da 15 Pro modelleri 16 çıktığı daha pahalılaştı sıfır mağazalar dışında nereden alınabilir bu modeller?
Hepsi çöp zaten ama soruna cevap vereyim tabi fark yok her sene aynı telefon
Kanıtla la.Fanboylar tepki atmaya devam
Bekliyorum kanıtla hadi.Kanıtla la.
Benim mi şuan sana yazıp kanıtlamam lazım az araştırsan ya daha özellikli daha uzuc telefonları ya da aynı fiyatlı 2 ye 3 e katlayan telefonları göreceksin zaten bir sürü benchamrkı var testi var kamerasından oyun performansına ek özelliklerine araştıran bulur ben sana ne anlatayım buradaKonuya gelen cevaplar zeka düşürüyor resmen.
14 Pro'nun sıfıru bulunmaz ama uygun fiyattan temizini denk getirirsen yat üstüne.
Kanıtla la.
Bekliyorum kanıtla hadi.
Ohoooo kanıtlasana paşam, havalı havalı konuşmayı seviyorsun.Benim mi şuan sana yazıp kanıtlamam lazım az araştırsan ya daha özellikli daha uzuc telefonları ya da aynı fiyatlı 2 ye 3 e katlayan telefonları göreceksin zaten bir sürü benchamrkı var testi var kamerasından oyun performansına ek özelliklerine araştıran bulur ben sana ne anlatayım burada
Artık Türkiye şartlarında alınabilecek telefon değil iphone, illa alacağım dersen 15pro al 3-4 sene kullan.Aralarında çok fark var mı ve 14 ya da 15 Pro modelleri 16 çıktığı daha pahalılaştı sıfır mağazalar dışında nereden alınabilir bu modeller?
Bu hz takıntınız nedir anlamıyorum.hepsi çöp ama yinede merak ediyorsan 15pro sonrasında eylem tuşu geldi
ekranı 120hz e çekmek yerine işlemci ile ilgili bir değişikliğe gidilebilirdi 2k ya elmafoe 14 ile eşit xiaomi cihaz aldım hemde 120hz
film izlesen filmler maksimum 30FPS çekiliyor.Bu hz takıntınız nedir anlamıyorum.
Benim mi şu an sana yazıp kanıtlamam lazım az araştırsan ya daha özellikli daha uzuc telefonları ya da aynı fiyatlı 2'ye 3'e katlayan telefonları göreceksin zaten bir sürü benchamrkı var testi var kamerasından oyun performansına ek özelliklerine araştıran bulur ben sana ne anlatayım burada.
Bahsetmek istediğim de bu tam olarak. Sanarsın Bilgisayar oyunu oynuyorlar.film izlesen filmler maksimum 30FPS çekiliyor.
Youtube izlesen videoların yüzde 99'u maksimum 60FPS çalışır.
Sosyal medyada gezinsen yine alacağın maksimum FPS 60.
Mobil oyunların neredeyse hepsi 120 FPS'e düzgün optimize olamadığı için hiç düzgün bir deneyim vermiyor.
Sadece menü ekranlarında ki geçişlerde 120hz çalışan telefona ki onda da şarjı düşürüyor, fanlık yapıp duruyorlar.
16 pro gayet guzel oldu bence, butceniz varsa alin derim. 14 pro'yu alirsaniz ikinci el, sifirini bulsaniz bile alinir mi bilmiyorum. Butceniz var ise tercih ederseniz s25 de bekleyebilirsiniz.Aralarında çok fark var mı ve 14 ya da 15 Pro modelleri 16 çıktığı daha pahalılaştı sıfır mağazalar dışında nereden alınabilir bu modeller?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.