iPhone 14 Pro alınır mı?

kurnmy

Picopat
Daha fazla  
iPhone 14 Pro almak düşüncem var. iPhone 14 Pro alınır mı? Isınma sorunu var diyorlar sanırım, herhangi bir sorunu var mı telefonun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel cihaz, beklentiniz ne yönde bilmiyorum ancak adını hak eden bir cihaz olduğu kanaatindeyim. Bence alınabilir.

Zaman zaman ısındığı doğrudur. Uzun süreli kullanımlarda yaz aylarında rahatsız edebiliyor ancak çabuk soğuyor, bundan eminim. 🙃

@XPlasma Her cihaz her kullanıcıya hitap etmez biliyorsunuz değil mi? Herkesin kendi ihtiyaçları dahilinde cihaz alması daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.
Türkiyede yaşamıyorum. Azerbaycanda yaşıyorum ve burdan alıcam telefonu. Belki PUBG Mobile oynarım, video ve fotoğraf çok çekerim. İnstagram, whatsap, youtube, kick gibi uygulamaları kullanırım. Sesli konuşmak, görüntülü konuşmak. Telefonda bunları yaparım büyük ihtimalle. İPhone 14 Pro'nun ısınması sorun mu? Isındığı zaman kasar mı telefon?

Bu arada şuan kullandığım telefon İPhone 8 plus.

İPhone markası hariç telefon almayı düşünmüyorum.

Ben şahsen hiç ısınma problemi yaşamadım, günlük kullanıcıyım. Tek şikayetim pil ömrü iyi değil, tabi o kadar gücü minicik bataryaya verince pek bir şey beklememek lazım.
100% şarjla instagram, tiktok,, whatsap ve fotoğraf video çekiminide 1 saat yapsam , kaç saate şarjı biter? @Pluxy01 @Sakuya Izayoi

Alınmaz.

Bu iki cihaz önerisine neden "beğenmedim" atıldı?
Buradaki iki cihazda 14 Pro'dan kat be kat daha iyi. Ha KS iOS istiyorsa bilemem.

Türkiyede yaşamıyorum. Azerbaycanda yaşıyorum ve burdan alıcam telefonu. Belki PUBG Mobile oynarım, video ve fotoğraf çok çekerim. İnstagram, whatsap, youtube, kick gibi uygulamaları kullanırım. Sesli konuşmak, görüntülü konuşmak. Telefonda bunları yaparım büyük ihtimalle. İPhone 14 Pro'nun ısınması sorun mu? Isındığı zaman kasar mı telefon?

Bu arada şuan kullandığım telefon İPhone 8 plus.

İPhone markası hariç telefon almayı düşünmüyorum.

100% şarjla instagram, tiktok,, whatsap ve fotoğraf video çekiminide 1 saat yapsam , kaç saate şarjı biter? @Pluxy01 @Sakuya Izayoi
Şöyle diyim, şarjı 80 iken dışarı çıkıyorum 8 saat sonra bitmek üzere oluyor. Bu süre zarfında toplam 2-2.5 saat Instagram kullanmış oluyorum. Yani toplu taşımada 2 saat Instagrama bakınca bir günümü ucu ucuna çıkarıyor.

iPhone markası hariç telefon almayı düşünmüyorum.
@XPlasma @Algoritmik ve Android cihaz önerip çekilen arkadaşlar. Evet Android cihazlar çok güzel ancak her cihaz her kullanıcıya gitmez. Ayrıca öneri verilirken cihaz modeli yazılıp kaçılmaz. Neden bu cihaz tercih edilmeli? Buna uygun argüman sunmanız da önemli. Belki kullanıcının cihazında sadece iOS üzerinde çalışacak program var o nedenle iOS'da kalmak istiyor? Hani yanlış anlamayın ancak belirli bir bütçenin üzerindeki tüm karşılaştırma konularında bu yapılıyor forumda. Artık bir konuda S24FE ve Honor 200 yazısını görünce okumadan çıkıyorum. Biraz abartmıyor musunuz? Bu kadar para vermeyi göze alan bir kullanıcı sizce para konusunu ne kadar önemsiyor? Bütçe bile verilmemiş konuda.

Hepiniz S25 Ultra ya da 16 Pro Max kullanıyorsunuz anlaşılan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı