iPhone 14 Pro alınır mı?

13'ten Xiaomi ve Samsung geçtim ama beğenemedim Apple şart hocam bulupta atabilirsen 13 Pro veya 14 Pro sıfır sevinirim.

Honor iOS ile kapışabilecek bir yazılım kullanıyor. Yakınınızda Teknosa veya vatan varsa bir deneyebilir misiniz telefonu orada?

Eğer hoşunuza giderse ona göre karar vermeyi denersiniz bir de.😀

128 GB 67k çok korkunç cidden.
S25 Ultra ağabey iyiki var.

1746209544005.png

Son düzenleme:
yok hocam ya saolun. sıfır 14 pro tercihimdir
14 Pro ve 13 Pro bu devirde alınır ve kullanılır özellikle 14 Pro'nun neredeyse 16 Pro'dan bile hiçbir eksiği yok diyebilirim ama sıfırları yok. Mecburen 2. el almak zorundasınız. Telefoncularda falan bulunduğunuz ilde belki kalan stoklar olabilir diyeceğim de çok zor gerçekten. Yenilenmişe de bulaşmanızı önermem. O bütçede yurt dışı sıfır 16 Pro/Max'e ne dersiniz? Düşünürseniz kayıtsız kullanım şeklini anlatırım.

14 Pro ve 13 Pro bu devirde alınır ve kullanılır özellikle 14 Pro'nun neredeyse 16 Pro'dan bile hiçbir eksiği yok diyebilirim ama sıfırları yok. Mecburen 2. el almak zorundasınız. Telefoncularda falan bulunduğunuz ilde belki kalan stoklar olabilir diyeceğim de çok zor gerçekten. Yenilenmişe de bulaşmanızı önermem. O bütçede yurt dışı sıfır 16 Pro/Max'e ne dersiniz? Düşünürseniz kayıtsız kullanım şeklini anlatırım.
kaçak telefon kullandım hocam birdaha hiç bulaşmak istemiyorum

14 Pro'yu şişirilmiş şekilde sıfır bulursunuz 13 Pro direkt olarak imkansız ya bulamazsınız ya da bulduğunuz fiyat asla değmez, bu seçenekler arasında 512 GB ikinci el temiz bir 13 Pro alın derim (40-45 arası patlayacaktır daha fazlasına değmez) ancak eğer illaha sıfır ve illaha Apple diyorsanız 60K civarılarında 14 Pro'nun sıfırı bulunmakta (fiyatına değmez, Android alın. Zaten iPhone 15'le aynı işlemci onu direkt atlayın derim Apple tarafında).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı