Hem Görünüş hem de Önemli Olan Özellikler Açısından Geride Kalıyor 15 hak etmiyor hocam ya
13'ten Xiaomi ve Samsung geçtim ama beğenemedim Apple şart hocam bulupta atabilirsen 13 Pro veya 14 Pro sıfır sevinirim.
yok hocam ya saolun. sıfır 14 pro tercihimdirHonor iOS ile kapışabilecek bir yazılım kullanıyor. Yakınınızda Teknosa veya vatan varsa bir deneyebilir misiniz telefonu orada?
Eğer hoşunuza giderse ona göre karar vermeyi denersiniz bir de.![]()
14 Pro ve 13 Pro bu devirde alınır ve kullanılır özellikle 14 Pro'nun neredeyse 16 Pro'dan bile hiçbir eksiği yok diyebilirim ama sıfırları yok. Mecburen 2. el almak zorundasınız. Telefoncularda falan bulunduğunuz ilde belki kalan stoklar olabilir diyeceğim de çok zor gerçekten. Yenilenmişe de bulaşmanızı önermem. O bütçede yurt dışı sıfır 16 Pro/Max'e ne dersiniz? Düşünürseniz kayıtsız kullanım şeklini anlatırım.yok hocam ya saolun. sıfır 14 pro tercihimdir
kaçak telefon kullandım hocam birdaha hiç bulaşmak istemiyorum14 Pro ve 13 Pro bu devirde alınır ve kullanılır özellikle 14 Pro'nun neredeyse 16 Pro'dan bile hiçbir eksiği yok diyebilirim ama sıfırları yok. Mecburen 2. el almak zorundasınız. Telefoncularda falan bulunduğunuz ilde belki kalan stoklar olabilir diyeceğim de çok zor gerçekten. Yenilenmişe de bulaşmanızı önermem. O bütçede yurt dışı sıfır 16 Pro/Max'e ne dersiniz? Düşünürseniz kayıtsız kullanım şeklini anlatırım.
Ne kullandınız kaçak olarak ve ne zaman kullanmıştınız hocam?kaçak telefon kullandım hocam birdaha hiç bulaşmak istemiyorum
xiaomiNe kullandınız kaçak olarak ve ne zaman kullanmıştınız hocam?
13'ten Xiaomi ve Samsung geçtim ama beğenemedim Apple şart hocam bulupta atabilirsen 13 Pro veya 14 Pro sıfır sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.