iPhone 14 Pro alınır mı?

kkalius

Picopat
Daha fazla  
1771176924913.png

Bu telefonu almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Böyle yerlerden alınmaz. En hafif tabirle dolandırıcılar.

Merhaba tam olarak nasıl dolandırıyorlar bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın. Çünkü düşünüyorum da gidip görüp test edip aldıktan sonra nasıl dolandırırlar ki adamın yeri yurdu da belli.

@kkalius Ben tanıdıktan 21 TL'ye aldım güzel telefon öneririm. Bir de telefon alacaksan elden al, Param Güvende olsa bile önermiyorum.

Merhaba tam olarak nasıl dolandırıyorlar bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın. Çünkü düşünüyorum da gidip görüp test edip aldıktan sonra nasıl dolandırırlar ki adamın yeri yurdu da belli.

Test edersen almaktan vazgeçersin zaten. Telefondan hiç anlamayan herhangi birini 5 dakikada dolandırır bunlar. Ayrıca yeri belli olsa ne olur? Resmi bir ticaret kurumu mu? Herhangi bir esnaf. Ben sattığımda sorun yoktu der geçer. Sorsan değişensiz 14 Pro ama pil %100

O %99.9 ihtimalle yurt dışı telefon 6 ay 1 seneye kalmadan açtırmak için bunun 3 katı fiyat ödemek zorunda kalırsın.

Belli değil mi zaten neden yurt dışı yazıyorsunuz ki, ayrıca illa açtırmasına gerek yok.

Test edersen almaktan vazgeçersin zaten. Telefondan hiç anlamayan herhangi birini 5 dakikada dolandırır bunlar. Ayrıca yeri belli olsa ne olur? Resmi bir ticaret kurumu mu? Herhangi bir esnaf. Ben sattığımda sorun yoktu der geçer. Sorsan değişensiz 14 Pro ama pil %100

Tabii ki bilmeyen biri için problem, bilirkişi adına konuştum ben. Bilmeyen adamı her türlü kandırabilirsin zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı