Hollanda'dan arkadaşım iPhone 14 Pro hediye edecek. Bu cihazda iki SIM kartı yuvası var mı? Yani anlayacağınız 8 ay kesin kullanabilir miyim e SIM kullanmadan?
Ülkeden ülkeye değişiyor sım özellikleri ama ben kanadadan aldım. 1 normal sım 1 e sım var. Muhtemelene arkadaşının getirceğide aynıdır.Hollanda'dan arkadaşım iPhone 14 Pro hediye edecek. Bu cihazda iki SIM kartı yuvası var mı? Yani anlayacağınız 8 ay kesin kullanabilir miyim e SIM kullanmadan?
Yalnızca A2892 (Çin, Hong Kong) modellerinde fiziksel çift SIM bulunuyor.Hollanda'dan arkadaşım iPhone 14 Pro hediye edecek. Bu cihazda iki SIM kartı yuvası var mı? Yani anlayacağınız 8 ay kesin kullanabilir miyim e SIM kullanmadan?
Peki 8 ay nasıl kullanabilirim e sim kullanmadan. Örneğin okuduğum yazılarda ve izlediğim videolarda ilk 4 ay sim1'i diğer 4 ay sim 2'yi kullan dediler. Eğer çok sıkışırsan sonraki 4 ay için e sim yaparsın dediler. Ben de e sim ile uğraşmak istemiyorum yedek telefonum var. Yani tek sim var diyorsunuz bunu nasıl 8 ay kullanabilirim?Sadece Çin sürümünde çift fiziksel SIM var diğer tüm ülkelerde 1 e-SIM 1 fiziksel SIM var
(ABD sürümünde fiziksel SIM olmayabilir)
1 normal SIM 1'e SIM var diye biliyorum, bu şekilde 2 SIM kullanabilirsin.
Yukarıda bahsettiğim gibi çift fiziksel SIM yalnız A2892 (Çin, Hong Kong) modelinde mevcut.Peki 8 ay nasıl kullanabilirim e sim kullanmadan. Örneğin okuduğum yazılarda ve izlediğim videolarda ilk 4 ay sim1'i diğer 4 ay sim 2'yi kullan dediler. Eğer çok sıkışırsan sonraki 4 ay için e sim yaparsın dediler. Ben de e sim ile uğraşmak istemiyorum yedek telefonum var. Yani tek sim var diyorsunuz bunu nasıl 8 ay kullanabilirim?
E SIM yapmadan 8 ay kullanabilir miyim? Yoksa yalnızca çift SIM özelliği Pro Max modellerde mi var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.