iPhone 14 Pro çift SIM mi?

15 serisinin de toplaması çıktı hocam. Eğer toplama cihaz almaktan korkuyorsan o sene çıkan cihazı al. Örn 16 pm.

Ayrıca aklıma gelmişken sana şunu söyliyim. Ben 15 pro max kullanıyorum bayağı bayağı da memnunum. Yalnız şöyle biz 8. aya gireceğiz. Cihaz hala kapanmadı. E sim de yapmadım. Sadece fizikseli kullandım şu ana kadar ve kapanmadı.
Hocam bazı kişilerde de olmuş o kapanmamış nedense ama btk bir anda kapatabilirmiş dikkat etmek lazım.
Haklısınız 15 de var toplaması artık alırsak sadece suan 16 serisi alınabilir ama seneye yine 16 serisi riskli olacak.

Hocam bazı kişilerde de olmuş o kapanmamış nedense ama btk bir anda kapatabilirmiş dikkat etmek lazım.
Haklısınız 15 de var toplaması artık alırsak sadece suan 16 serisi alınabilir ama seneye yine 16 serisi riskli olacak.
Mesaj geldi geçen gün 1 ay süren kaldı diye. 9. ayda kapanacak yani 4 ay da e sim kullanırım.

Etmez. Bu seneden kaynaklı bir sorun oldu tahminimce. Türkiye'nin yarısından cogu yurt dısı kullanıyor. Türkiye'de de altyapı çok kötü. Diğer telefonları kapatana kadar bana sıra gelmedi :D.
Haklısınız hocam. Benim tanıdık birkaç kişide de olmuş ama normal ayında kapananlarda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı