iPhone 14 Pro için MagSafe uyumlu Araç Telefon Tutucu Tavsiyesi

Mazotçu

Kilopat
Katılım
7 Kasım 2016
Mesajlar
869
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Intel Core I7 13700K
Anakart : ASUS TUF GAMING Z790 D4
Ekran Kartı : Zotac RTX 4080 Trinity
RAM : Corsair Vengeance RGB RT 16x2 GB DDR4 3600 MHz
SSD : Kingston KC3000 1TB - Corsair MP510 480 GB
Kasa : Asus ProArt PA602
Güç Kaynağı : Corsair RM850X 850W 80+ Gold
İşlemci Soğutucu : Arctic LF II 420mm
Mouse : HyperX Pulsefire FPS Pro
Kulaklık : Razer Kraken V3 HyperSense
Klavye : Corsair K70 MK2
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Geçen haftalarda iPhone 14 Pro cihazı aldım ve aracım için MagSafe uyumlu olan araç telefon tutucu bakıyorum. Şarj özelliği istemiyorum. Spigen'in kare ve yuvarlak modelleri bende vardı fakat onlar taşımıyor telefon direk düşüyor. Telefonumda Spigen Rugged Armor MagSafe olan kılıf var. Uygun fiyatlı olanlara bakıyorum. Aracım VW Polo. Yan şeklilde hava menfezleri var. Yapışkanlı olan ve şarj özelliği olan tutuculardan almak istemiyorum göğüse zarar veriyor yapışkan olanları. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
 
Hocam en sonunda bunu aldım. En mantıklısı buydu yurtdışından geldi yurtiçinde yoktu malesef. Tavsiye ediyorum gayet sağlam tutuyor ve araç ızgarasına zarar vermiyor. Uzun yıllar kullanabileceğim bir ürün. Şuan amazon üzerinde Prime Day indirimleri varken almanızı tavsiye ederim.

Prime Üyeleri için günün fırsatı: UGREEN MagSafe Araç Telefonu Tutacağı 2 Metal Halkalı iPhone Galaxy Xiaomi Huawei ile Uyumlu Amazon.com.tr
Bulabildiyseniz paylaşma şansınız var mı acaba?
 
Hocam en sonunda bunu aldım. En mantıklısı buydu yurt dışından geldi yurtiçinde yoktu maalesef. Tavsiye ediyorum gayet sağlam tutuyor ve araç ızgarasına zarar vermiyor. Uzun yıllar kullanabileceğim bir ürün. Şu an Amazon üzerinde Prime day indirimleri varken almanızı tavsiye ederim.

Prime üyeleri için günün fırsatı: Ugreen MagSafe araç telefonu tutacağı 2 metal halkalı iPhone Galaxy Xiaomi Huawei ile uyumlu Amazon.com.tr

Araçdaki ızgaralar yanlamasına olduğu için bu tür olanlar işe yaramıyor cama yapışmalı arıyorum yine de son çare bunu alacağım sanırım teşekkürler.
 
Araçdaki ızgaralar yanlamasına olduğu için bu tür olanlar işe yaramıyor cama yapışmalı arıyorum yine de son çare bunu alacağım sanırım teşekkürler.
Cama yapışanları ben sevmiyorum açıkçası çok kaba duruyor bana göre. Izgaranız uyumlu olsaydı güzel olurdu. Rica ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı