iPhone 14 Pro iOS 18 sorunları nasıl çözülür?

BENMİD

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, geçenlerde iOS 18 beta ya geçtim şu an 7. betadayım ama kötüleşen şeyler olduğunu gördüm.
-Kamera
-Pil
-Performans
Kamera ve pil de bariz şekilde fark var çok kötü oldular, nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, geçenlerde iOS 18 beta ya geçtim şu an 7. betadayım ama kötüleşen şeyler olduğunu gördüm.
-Kamera
-Pil
-Performans

iTunes ile eski sürüme dönebilirsin ama ne kadar eskiye döneraim bilmiyorum. YouTube'dan bakabilirsin örnek video var bayağı.

İsterseniz betadan çıkıp 17.6 sürümüne dönün bir süreliğine. Bende de aynı sorunlar vardı telefon kullanılmıyordu resmen.

-Kamera
-Pil
-Performans
Bunlar olacak zaten. Sadece Beta için değil ana sürümde de kamera kalitenin eskisi gibi olmayacağına ve pil performansının iOS17’yi aratacağına bugünden 1’e 1 milyon garanti veriyorum. Şansınız varken iOS17’ye dönün ve bir daha iOS18’e geçmeyin. Sırf daha akılı Siri olacak diye kameradan ödün vermeyin. Zaten yapay zeka falan gelmiyor.
3U tools yükleyip rahatça dönebilirsiniz i Tunes’ın nazıyla uğraşmayın.

Bunlar olacak zaten. Sadece beta için değil ana sürümde de kamera kalitenin eskisi gibi olmayacağına ve pil performansının iOS17'yi aratacağına bugünden 1'e 1 milyon garanti veriyorum. Şansınız varken iOS17'ye dönün ve bir daha iOS18'e geçmeyin. Sırf daha akılı Siri olacak diye kameradan ödün vermeyin. Zaten yapay zeka falan gelmiyor.
3U Tools yükleyip rahatça dönebilirsiniz i Tunes'ın nazıyla uğraşmayın.

Telefonum yurt dışı hat sorunu olur mu acaba çünkü iCloud ve şifre by-Pass'ta kapanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı