iPhone 14 Pro Max 128 GB vs 256 GB

Valla hocam şu an bi de garip bir şekilde hepsiburada ve trendyolda fiyatlar daha ucuz
Hocam o zaman siz nereden uyguna görürseniz bence 256 alın. Çünkü teknoloji hızla gelişiyor ve 128 ne zaman yetersiz kalır bilemeyiz. O telefonu alınca dediğiniz gibi bi 4-5 sene daha piyasaya bakmazsınız. Kafanız rahat olsun.

7plus 128 gb kullanıyordum. 6 senede hafıza doldu, silmeye kıyamadığım bir çok anılar olunca mecburen 14 pro max 256 gb modele geçtim. Arada fark sizi çok yormayacaksa 256 gb alın. İlerde keşke demeyin en azından.

128 GB gayet yeterli falan değil. Az uygulama yüklese, az da fotoğraf çekse biter.
Halihazırda 128GB modelini kullanıyorum. İşim gereği günde en az 100 fotoğraf çekiyorum (Evrak vb.) Gezdiğim yerlerde 4k 60 FPS videoda çekiyorum. Diablo İmmortal vb 4 adette oyun yüklü. Diğer uygulamalar vs. şuan 49 GB gibi bir alan dolu.

iPhone 14 Pro Max 128 GB mi 256 GB mi? Neden? Bütçe sıkıntısı var biraz nakit ödeyeceğim fakat pederden borç istemek istemiyorum 4.5k için.

4K video ve 48MP RAW çok çekerim diyorsan 256 GB almak daha mantıklı ama ben video olayında 4K ile işim olmaz 1080p 60FPS çeker kamerada 12MP i kullanırım diyorsan 128 GB fazlası ile yeterli.

4K video ve 48MP RAW çok çekerim diyorsan 256 GB almak daha mantıklı ama ben video olayında 4K ile işim olmaz 1080p 60FPS çeker kamerada 12MP i kullanırım diyorsan 128 GB fazlası ile yeterli.

Hocam dediğim gibi 57 tane uygulamam + bir ton fotoğraf çektim ki. 14 Pro Max varken fotoğraf ve her dakika kamer açmamak mümkün değil her gördüğüm şeyi çekiyorum ona rağmen en ufak depolama sorunu yaşamadım.

S23 Ultra iPhone 14 Pro Max'in kalite olarak tırnağı olamaz.

Hocam dediğim gibi 57 tane uygulamam + bir ton fotoğraf çektim ki. 14 Pro Max varken fotoğraf ve her dakika kamer açmamak mümkün değil her gördüğüm şeyi çekiyorum ona rağmen en ufak depolama sorunu yaşamadım.

48MP RAW formatında fotoğraf çekiyor musun?

iPhone 3gs ten beri kullanıyorum yedeklerimi aktara aktara hepte hafıza arttırarak kullandım. 64gb dan direk 512 ye geçtim fotolar doldu da doldu. Fotograf silme gibi kötü bir alışkanlıktan kurtulmuş oluyorsunuz. Lise yıllarından kalma bütün fotolarım duruyor arkadaşlarımızla buluştuğumuzda hep bakarız. iCloud boş mevzu tavsiye etmiyorum. 128gb 14 pro gibi bir telefon için saygısızlık. Bende 14 proya geçmeyi düşünüyorum fiyatlardan dolayı 256 seçmek zorunda kalacam ve pişman olacam sanırım. Şuan 230gb kullanıyorum 11 prom da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı