iPhone 14 Pro Max çekilişi kazandım

Belgelerde ki isimler bile farklı
Bazı belgelerde TEKMOWEB GSM yazarken bazılarında TEKNO GSM yazıyor
Biraz daha dikkat edersek fotoğraflarda ki mağazalar bile farklı yorumlar kapalı
Mağazanın sahibine dair hiç bilgi veya fotoğraf yok
Dolandırıcı oldukları belli

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video sizin yaşadığınız durum.

Aynı çekilişten aynı cevabı ben de aldım güvenemedim ve istedikleri 228 TL'yi yatırmadım. Elden ödeme talep ettim kabul etmediler. Ben de araştırmaya koyuldum ve kendimi burada buldum.

Aynı çekilişten aynı mesajı ben de aldım güvenemedim ve istedikleri 228 TL'yi yatırmadım. Elden ödeme talep ettim kabul etmediler ben de araştırmaya koyuldum ve kendimi burda buldum.

Bana da iPhone 13 Pro Max çıkmıştı. Benden de 500TL kargo ücreti istediler. Elden teslim alayım diye talep ettim kabul etmediler ve bir şeyler söylediler. Dolandırıcı olduklarını oradan anlamıştım. Kısacası bunlara güven olmaz. Dolandırıcılar.

elden teslim bende istedim adres verdiler sizce gideyimmi

elden teslim bende istedim adres verdiler sizce gideyimmi
Hocam para falan istedilerse zaten hiç gitmeyin. He ama para da istemedilerse size kalmış. Bence gitmeyin. Bu devirde kimse kimseye bedava birşey vermez. Gidip de böbreğinizden olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…