iPhone 14 Pro Max ekran renk tonu kağıt gibi

14 Pro Max cihazda beyaz tonların ekran parlaklığını kıstığımda ekrana yakından bakıyorum A4 kağıdı gibi bir yüzeye sahip olduğu belli oluyor. Tamamen beyaz değil. Bu bir sorun mu yoksa telefon beyaz tonları böyle mi veriyor?

14 Pro Max cihazda beyaz tonların ekran parlaklığını kıstığımda ekrana yakından bakıyorum A4 kağıdı gibi bir yüzeye sahip olduğu belli oluyor. Tamamen beyaz değil. Bu bir sorun mu yoksa telefon beyaz tonları böyle mi veriyor?
True Tone diye bir şey var onu kapatmayı deneyin.

Hocam True Tone kapatın düzelir. Yerlere göre sıcak soğuk falan yapıyor. Üstüne de parlaklığı fullemeyin. 2-3 saat azalır.

Hocam True Tone kapatın düzelir. Yerlere göre sıcak soğuk falan yapıyor. Üstüne de parlaklığı fullemeyin. 2-3 saat azalır.
Hocam True Tone kapalı. Ayrıca açınca tamamen düzeliyor zaten. Sorun renkler sarı veya başka bir tonda değil. Yazdığım gibi kağıtımsı bir yapısı var beyaz renklerin. Muhtemelen tonları böyle zaten dibine girmedikçe görmek mümkün değil. Ayrıca renk filtresi ayarı açıkmış kapattığımda daha iyi oldu.

Ekran koruyucu var mı?
Evet var. Biraz kaldırıp baktım bir fark yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı