iPhone 14 Pro Max günlük kullanımda ısınma

eylul su

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. 2 hafta once yurt dışı 2. el 26 Ocak'a kadar uluslararası garantisi mevcut iPhone 14 Pro Max aldım. Şarj olurken ısınma yok fakat normal kullanımda el yakmayacak kadar ısınıyor 5 dk WP'de konuşsam bile ama pili olsun, akıcılıgı olsun her şeyi cok iyi. Fakat bu ısınması canımı sıkıyor.

Tam islemcinin oldugu yer ısınıyor. Ekranın sol tarafı. Kasanın sağ tarafı yani ama el yakmıyor. El sıcaklıgı derecesinde ısınıyor. Bu ısınma normal mi? Bu telefondan önceki telefonum iPhone 11'di. Türkiye cihazıydı ama 3,4 saat görüntülü konuşsam da ısınmıyordu. Telefon şarjım 3 gün yetiyor bana. Telefonu günde çok kullanmıyorum çünkü oyun oynadıgım başka telefon var. Günde 3,4 saat anca kullanıyorum bunu ama ısınması canımı sıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Apple teknik servisin görmesi gerek görmeden bir şey diyemem.

Yurt dışı cihazları Apple çok umursamıyor hocam gene de şansınızı denemek isterseniz gidebilirsiniz. Konuya gelecek olursak hangi yazılım yüklü? Bu tarz şeyler yazılım kaynaklı olabiliyor önceden yazılım yüzünden telefonum daha çok ısınıyordu.

iOS 16.5 Ti telefonu aldıgımda iOS 17.0.3'e güncelledim sonra ısınmaya başladı aldığımda böyle değildi.

iOS 16.5 Ti telefonu aldıgımda iOS 17.0.3'e güncelledim sonra ısınmaya başladı aldığımda böyle değildi.

16.5 de bende ısınma problemliydi 16.6.1 ile sorunum çözüldü hocam. Muhtemelen sizinde yazılımsal birkaç güncelleme sonra düzen oturur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…