iPhone 14 Pro vs iPhone 14 Pro Max

13 Pro & 13 Pro Max ve 14 Pro & 14 Pro Max modellerinde kamerada kalibrasyon farkı yok. Tamamen tercihe kalmış bir seçim.

Bataryası üzecek bir cihaz değil 14 Pro ?
Beni üzüyor, forumlarda gördüğüm kadarıyla pek çok kişiyi de üzüyor. Video izlemeden, oyun oynamadan, az kullanımım gün sonunda %10-20 şarjla çıkıyorum ve sürekli şarjım kaç olmuş diye kontrol etmek zorunda kalıyorum.

Beni üzüyor, forumlarda gördüğüm kadarıyla pek çok kişiyi de üzüyor. Video izlemeden, oyun oynamadan, az kullanımım gün sonunda %10-20 şarjla çıkıyorum ve sürekli şarjım kaç olmuş diye kontrol etmek zorunda kalıyorum.

iPhone arka planda uygulama yenileme kapatılmalı mı? Konusunda pil ayarları yazdım. O yazdığım ayarları 14 Pro da uygulamanı tavsiye ederim.

AOD ile mi kullanıyorsun ?

AOD ile mi kullanıyorsun ?
Hayır.

Daha önceden de tartışmıştık bu konuyu forumda kimisi memnun kimisi şikayetçi, alacak kişilerin bunu da göz önünde bulundurması iyi olur.

iPhone arka planda uygulama yenileme kapatılmalı mı? Konusunda pil ayarları yazdım. O yazdığım ayarları 14 Pro da uygulamanı tavsiye ederim.
Find My devamlı konum kullanıyor, kapatmaktan başka çözüm biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı