Daha fazla
14 Pro bataryası üzer. Büyüklük sorun değilse Pro Max alın.
Bataryası üzecek bir cihaz değil 14 Pro ?14 Pro bataryası üzer. Büyüklük sorun değilse Pro Max alın.
Hangisini alayım? Para sorun değil.
Beni üzüyor, forumlarda gördüğüm kadarıyla pek çok kişiyi de üzüyor. Video izlemeden, oyun oynamadan, az kullanımım gün sonunda %10-20 şarjla çıkıyorum ve sürekli şarjım kaç olmuş diye kontrol etmek zorunda kalıyorum.Bataryası üzecek bir cihaz değil 14 Pro ?
Beni üzüyor, forumlarda gördüğüm kadarıyla pek çok kişiyi de üzüyor. Video izlemeden, oyun oynamadan, az kullanımım gün sonunda %10-20 şarjla çıkıyorum ve sürekli şarjım kaç olmuş diye kontrol etmek zorunda kalıyorum.
Para sorun değilse Eylül -Ekimde çıkacak 15 pro maxi bekle.Hangisini alayım? Para sorun değil.
AOD ile mi kullanıyorsun ?Beni üzüyor, forumlarda gördüğüm kadarıyla pek çok kişiyi de üzüyor. Video izlemeden, oyun oynamadan, az kullanımım gün sonunda %10-20 şarjla çıkıyorum ve sürekli şarjım kaç olmuş diye kontrol etmek zorunda kalıyorum.
Hayır.AOD ile mi kullanıyorsun ?
Find My devamlı konum kullanıyor, kapatmaktan başka çözüm biliyor musunuz?iPhone arka planda uygulama yenileme kapatılmalı mı? Konusunda pil ayarları yazdım. O yazdığım ayarları 14 Pro da uygulamanı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.