iPhone 14 Pro Max gürültü engelleme var mı?

berkealtintass

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 14 Pro Max kullanıyorum cihazım yeni, daha 1 yıl oldu ama aldığımdan beri bir sorun var telefonla konuşurken karşıdaki kişiler benim bile zor duyduğum sesleri duyabildiklerini söylüyorlar. Yani arkadan bilgisayarın fan sesini bile duyabiliyorlar (duyulacak kadar sesli çalışmıyor.) Bunun bir çözümü var mıdır ayar vs?

Eskiden Samsung kullanıyordum, böyle bir sorun ilk defa yaşıyorum.

Telefonda gürültü engellemeyi kullanma​

Telefonda gürültü engelleme, ortam arka plan gürültüsünü azaltmak için hava basıncını kullanır. Bu, belirli gürültülü ortamlarda alıcıyı kulağınıza doğru tuttuğunuzda daha iyi duyacağınız anlamına gelir. Telefonda gürültü engelleme iPhone 12 ve daha önceki sürümlerinde kullanılabilir, saptanmış olarak bulunur ve isteğinize göre kapatılabilir.
  1. Ayarlar
    88b2400e45bcf521514b7252cbb2d959.png
    > Erişilebilirlik > Ses ve Görsel bölümüne gidin.
  2. Telefonda Gürültü Engelleme’yi kapatın veya açın.

Kaynak:
Merhaba, iPhone 14 Pro Max kullanıyorum cihazım yeni, daha 1 yıl oldu ama aldığımdan beri bir sorun var telefonla konuşurken karşıdaki kişiler benim bile zor duyduğum sesleri duyabildiklerini söylüyorlar. Yani arkadan bilgisayarın fan sesini bile duyabiliyorlar (duyulacak kadar sesli çalışmıyor.) Bunun bir çözümü var mıdır ayar vs?

Eskiden Samsung kullanıyordum, böyle bir sorun ilk defa yaşıyorum.
  • Sorun çözüme kavuştu mu?

Son düzenleme:
iPhone 14'de bu özellik yok.(?) Forum sayfasındaki yetkili öyle demiş en azından. Güncel sürümlerde eklendiyse yazılımsal olarak bilemiyorum.

Ses izolasyonu adı altında yeniden revize edilmiş anlaşılan bu ayar.

iPhone 14'de bu özellik yok.(?) Forum sayfasındaki yetkili öyle demiş en azından. Güncel sürümlerde eklendiyse yazılımsal olarak bilemiyorum.

Ses izolasyonu adı altında yeniden revize edilmiş anlaşılan bu ayar.

Yazılımsal olarak aramada ses izolasyonu var. Onu açmak yeterli oluyor.
IMG_1429.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı