Son Event'ten önce fiyatların daha yüksek olacağını düşündüğüm için Amazon'dan iPhone 14 Pro Max aldım telefona hat takılmadı iade etme süreci devam ediyor acaba iade edip 15 Pro Max alsam mı kararsız kaldım.
Son Event'ten önce fiyatların daha yüksek olacağını düşündüğüm için Amazon'dan iPhone 14 Pro Max aldım telefona hat takılmadı iade etme süreci devam ediyor acaba iade edip 15 Pro Max alsam mı kararsız kaldım.
Kaç TL'ye aldığına göre değişir. Eğer aldığın fiyatla 15 Pro Max arasında 10.000 tl den az bir fiyat farkı varsa kesinlikle direkt iade edip 15 Pro Max'e geçSon Event'ten önce fiyatların daha yüksek olacağını düşündüğüm için Amazon'dan iPhone 14 Pro Max aldım telefona hat takılmadı iade etme süreci devam ediyor acaba iade edip 15 Pro Max alsam mı kararsız kaldım.
İşlemci tarafında 3nm'ye geçildi. Daha verimli ayrıca. Hız olarak da %20 gibi epey bir hız farkı var. AV1 desteği ve ışın izleme geldi. Grafik izlemesi daha iyi. En büyük fark işlemcide ve artan RAM miktarında. Bana kalırsa değer. Şuan alacak olsam ben kesinlikle 15 pro alırdım.Son Event'ten önce fiyatların daha yüksek olacağını düşündüğüm için Amazon'dan iPhone 14 Pro Max aldım telefona hat takılmadı iade etme süreci devam ediyor acaba iade edip 15 Pro Max alsam mı kararsız kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.