iPhone 14 Pro Max iade edilip 15 Pro Max alınır mı?

Rollo

Megapat
Daha fazla  
Son Event'ten önce fiyatların daha yüksek olacağını düşündüğüm için Amazon'dan iPhone 14 Pro Max aldım telefona hat takılmadı iade etme süreci devam ediyor acaba iade edip 15 Pro Max alsam mı kararsız kaldım.

Son Event'ten önce fiyatların daha yüksek olacağını düşündüğüm için Amazon'dan iPhone 14 Pro Max aldım telefona hat takılmadı iade etme süreci devam ediyor acaba iade edip 15 Pro Max alsam mı kararsız kaldım.

256'yı 46.5'a aldım. 72bin şu an, 76bine 15 Pro Max 256 base modeli alacağım. iPhone kullanıyorsan senede 1 maaşı bırakıp yenilemek zorundasın yoksa 2 yıl sonra yeni telefon alıyor gibi oluyorsun. Ben 10bin koyup yeni model alabiliyorum. Ama aldığım zamandan sattığım zamana 8 ay kullanmam bir yana 20bin de karla satacağım. 76ya aldığın telefon da 3 aya 100bin olacak. Türkiye bura çok şey yapmamak lazım.

Kaç TL'ye aldığına göre değişir. Eğer aldığın fiyatla 15 Pro Max arasında 10.000 tl den az bir fiyat farkı varsa kesinlikle direkt iade edip 15 Pro Max'e geç

İşlemci tarafında 3nm'ye geçildi. Daha verimli ayrıca. Hız olarak da %20 gibi epey bir hız farkı var. AV1 desteği ve ışın izleme geldi. Grafik izlemesi daha iyi. En büyük fark işlemcide ve artan RAM miktarında. Bana kalırsa değer. Şuan alacak olsam ben kesinlikle 15 pro alırdım.

Bir de titanyum kasa gibi hoş bir detay var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı