iPhone 14 Pro Max iade edilip 15 Pro Max alınır mı?

128 GB derin mor modelini 64 bine aldım.

Arada 13 bin ₺ fark var. Bütçeniz varsa iptal edip 15 alabilirsiniz. 5 aylık 14 Pro Max kullanıcısı olarak açıkçası devasa farklar yoksa o farkı vermezdim, zira 14 Pro Max yıllarca her işinizi fazlasıyla görecek bir cihaz.

Screenshot_1.png

128 GB derin mor modelini 64 bine aldım.

Dostum şu an iade etme hakkın var şimdi gerek yok deyip 15'e gecmezsen pişman olacağından eminim. Sen bu kadar parayı neden veriyorsun en iyisi olsun istiyorsun e şimdi en iyisini almazsan ne anlamı kaldı bu kadar para vermenin?

Arada 13 bin ₺ fark var. Bütçeniz varsa iptal edip 15 alabilirsiniz sonuçta yeni alıyorsunuz. 4 aylık 14 Pro Max kullanıcısı olarak açıkçası o farkı vermezdim, zira 14 Pro Max yıllarca her işinizi fazlasıyla görecek bir cihaz.

Eki Görüntüle 1942971

Hocam aslında iPhone için Xden sonraki neredeyse bütün telefonları en az 3 sene gider Apple çılgınlığı sağ olsun her sene sadece isim değişikliği yapılmış telefonlar sunuluyor.

@453281 haksız mıyım?

Son düzenleme:
Hocam aslında iPhone için Xden sonraki neredeyse bütün telefonları en az 3 sene gider Apple çılgınlığı sağ olsun her sene sadece isim değişikliği yapılmış telefonlar sunuluyor.

@453281 haksız mıyım?
"Sadece isim değişiyor" diyen biri ya ciddi anlamda apple haterıdır, ya da bilgisi yoktur. Tamam Çok çok büyük değişiklikler olmuyor Apple tarafıda ama bütün telefon modelleri aynı şekilde, son 5 yılda markaların amiral gemisi telefonlarında ne gibi radikal değişiklikler oldu ki? Senede 1 model çıkaran ve buna rağmen dünyada en çok satan telefon markası olmayı başaran Apple göze batıyor. Bana göre işlemcilerin yenilenmesi bile başlı başına devrimdir. Hemen söyleyip geçiyoruz çok önemsiz gibi ama "nanometre" kavramı işlemci tarafında çok önemli. Size göre hepsi aynı olabilir, saygı duyarım. Kullanmazsınız olur biter.

"Sadece isim değişiyor" diyen biri ya ciddi anlamda Apple haterıdır, ya da bilgisi yoktur. Tamam Çok çok büyük değişiklikler olmuyor Apple tarafıda ama bütün telefon modelleri aynı şekilde, son 5 yılda markaların amiral gemisi telefonlarında ne gibi radikal değişiklikler oldu ki? Senede 1 model çıkaran ve buna rağmen dünyada en çok satan telefon markası olmayı başaran Apple göze batıyor. Bana göre işlemcilerin yenilenmesi bile başlı başına devrimdir. Hemen söyleyip geçiyoruz çok önemsiz gibi ama "nanometre" kavramı işlemci tarafında çok önemli. Size göre hepsi aynı olabilir, saygı duyarım. Kullanmazsınız olur biter.

Bildiğim kadarıyla ya da dün öğrendiğim kadarıyla artık işlemcisi 3 nm olacakmış bunun ne kadar büyük bir şey olduğunun farkındayım, ama ben bundan değil dış kasa tasarımından bahsediyorum neredeyse son 4-5 yılı aynı kasada geçirdiler şimdi kalkmışlar kasanın malzemesini değiştirmişler bence bu da bir gelişme Apple bana göre yaratıcı bir marka ama pek kullanmıyor her sene yeni bir kasa gelmesinede gerek yok ama insan 5 senede aynı tasarımı görünce bıkıyor. Ama şunu da unutmayın Apple kapitalist bir sistemde yani geçen sene iPhone 15 için 1.50 mm civarı bir ekran inceliği olacak deniyordu ama şimdi bu sadece Pro Max modeli için geçerli. Parası olan alsın beni pek ilgilendirmez. Bu arada ciddi anlamda Apple haterıyım.

Bildiğim kadarıyla ya da dün öğrendiğim kadarıyla artık işlemcisi 3 nm olacakmış bunun ne kadar büyük bir şey olduğunun farkındayım, ama ben bundan değil dış kasa tasarımından bahsediyorum neredeyse son 4-5 yılı aynı kasada geçirdiler şimdi kalkmışlar kasanın malzemesini değiştirmişler bence bu da bir gelişme Apple bana göre yaratıcı bir marka ama pek kullanmıyor her sene yeni bir kasa gelmesinede gerek yok ama insan 5 senede aynı tasarımı görünce bıkıyor. Ama şunu da unutmayın Apple kapitalist bir sistemde yani geçen sene iPhone 15 için 1.50 mm civarı bir ekran inceliği olacak deniyordu ama şimdi bu sadece Pro Max modeli için geçerli. Parası olan alsın beni pek ilgilendirmez. Bu arada ciddi anlamda Apple haterıyım.
Şu son cümleden sonra farklı bir şey yazmak istemiyorum. Size kolay gelsin.

Sevmek zorunda mıyım?
Dostum kavramlarla ilgili sıkıntın var. Hater ile sevmeme aynı şey değil. "Macbook sevmiyorum, bana hitap etmiyor", İphone kullanamıyorum, bana göre değil" demekle Sonuna kadar apple hateriyim apayrı şeyler. Tabiki de sevmeyebilirsiniz bunu kimsenin sorun edeceğini sanmıyorum. Ama saçma sapan bahanelerle, gerçek dışı şeylerle, yalan-yanlış nefret kusman hoş değil. Seninki apple sevmeme değil de apple batsın kullanan herkes ölsün kıvamında. Saçma yani. O yüzden cevap vermek istememiştim. Şu özlü sözle yazımı bitirmek istiyorum. "Haters gone hate"

Technopat Haberler

Geri
Yukarı