iPhone 14 Pro Max mi S24 Ultra mı?

Her telefon ısınır zaten de sorun olacak kadar ısınıcağını düşünmüyorum.

15-16 Pro, S24 ve S25 serisi arasında yükte en erken bırakan S24 serisi oluyor ama özellik açısından S24 Ultra diğerlerinden daha iyidir. Samsung cihazlarda 1 hafta civarı optimizasyon oluyor diye biliyorum muhtemelen konu sahibinin S23'ü de 1 hafta sonunda normale dönerdi.

S24 Ultra daha iyi ama yük bindirecekseniz o da ısınıyor bütçe yeterse 15pm bakabilirsiniz ya da yurt dışı 16 Pro bakabilirsiniz.
Muhtemelen cihazın ilk kurulumları olduğu için o kadar ısınmış olabilir.

Yurt içi telefon alabilecek bütçe varken özellike S24 Ultra veya 14 pm bütçesi varken yurt dışı almak saçmalık olur, özellike 4+4 sistemi değiştirilirse o zaman çok büyük sıkıntı olur.

Başlangıçta vardı ama güncellemeler ile çözüldü hatta güncelleme ile performans artışı bile yaşamıştı 15 Pro serisi.
Onu tam bilmiyorum ama bir kac ay once bir yakinimin cihazi uyari verip duruyordu, ozellikle goruntulu konusmalarda isinmadan uyari veriyordu, tabii bir baska ayni cihazi kullananda da hicbir sorun yoktu, sans isi gibi duruyor.

Yurt içi telefon alabilecek bütçe varken özellike S24 Ultra veya 14 pm bütçesi varken yurt dışı almak saçmalık olur, özellike 4+4 sistemi değiştirilirse o zaman çok büyük sıkıntı olur.

Bende 14 Pro var. Yükte gayet güzel, fazla ısınmıyor. Ayarında çaılışıyor, bence de yurt içi 14 Pro Max daha mantıklı olur.

4+4 sisteminin değişmesi çok mantıksız ve sıkıntılı olacağı için değişeceğini düşünmüyorum ama mantıksız şeyler bir anda oluverdiği için haklısınız.
70k gibi bir bütçe varken 16 Pro bakmak daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı