TRPoWer Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 iPhone 14 Pro Max'in denetim merkezinde NFC'yi göremedim. Nereden açabilirim?
Çözüm S S scnt25 11 Haziran 2023 TRPoWer dedi: iPhone 14 Pro Max'in denetim merkezinde NFC'yi göremedim. Nereden açabilirim? Genişletmek için tıkla... Etkin şekilde geliyor zaten. O yüzden gözükmüyor.
TRPoWer dedi: iPhone 14 Pro Max'in denetim merkezinde NFC'yi göremedim. Nereden açabilirim? Genişletmek için tıkla... Etkin şekilde geliyor zaten. O yüzden gözükmüyor.
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.849 Çözümler 10 11 Haziran 2023 #2 TRPoWer dedi: iPhone 14 Pro Max'in denetim merkezinde NFC'yi göremedim. Nereden açabilirim? Genişletmek için tıkla... Etkin şekilde geliyor zaten. O yüzden gözükmüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
TRPoWer dedi: iPhone 14 Pro Max'in denetim merkezinde NFC'yi göremedim. Nereden açabilirim? Genişletmek için tıkla... Etkin şekilde geliyor zaten. O yüzden gözükmüyor.
KS KS TRPoWer Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #3 scnt25 dedi: Etkin şekilde geliyor zaten. O yüzden gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
scnt25 dedi: Etkin şekilde geliyor zaten. O yüzden gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 11 Haziran 2023 #4 Türkiye de Apple ürünlerinde NFC kullanamazsın çünkü Apple Pay ülkede yok aklında bulunsun. Artı 0 Eksi
KS KS TRPoWer Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #5 scnt25 dedi: Etkin şekilde geliyor zaten. O yüzden gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Banka nasıl tanımlarım? Artı 0 Eksi
scnt25 dedi: Etkin şekilde geliyor zaten. O yüzden gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Banka nasıl tanımlarım?
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.849 Çözümler 10 11 Haziran 2023 #6 TRPoWer dedi: Banka nasıl tanımlarım? Genişletmek için tıkla... Apple pay ile tanımlanıyor. Tesla Bobini dedi: Türkiye de Apple ürünlerinde NFC kullanamazsın çünkü Apple Pay ülkede yok aklında bulunsun. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın yazdığını okuyun. Artı 0 Eksi
TRPoWer dedi: Banka nasıl tanımlarım? Genişletmek için tıkla... Apple pay ile tanımlanıyor. Tesla Bobini dedi: Türkiye de Apple ürünlerinde NFC kullanamazsın çünkü Apple Pay ülkede yok aklında bulunsun. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın yazdığını okuyun.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 11 Haziran 2023 #7 TRPoWer dedi: Banka nasıl tanımlarım? Genişletmek için tıkla... Kullanamazsın Apple cihazda NFC yazdığımı okumuyor musunuz? Artı 0 Eksi
TRPoWer dedi: Banka nasıl tanımlarım? Genişletmek için tıkla... Kullanamazsın Apple cihazda NFC yazdığımı okumuyor musunuz?
KS KS TRPoWer Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #8 Tesla Bobini dedi: Kullanamazsın Apple cihazda NFC yazdığımı okumuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yazdıktan sonra gördüm cevabınızı. Teşekkürler cevabınız için Artı 0 Eksi
Tesla Bobini dedi: Kullanamazsın Apple cihazda NFC yazdığımı okumuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yazdıktan sonra gördüm cevabınızı. Teşekkürler cevabınız için