iPhone 14 Pro Max ön kamerada kasıyor

Arkadaşlar merhaba. iPhone 14 Pro Max kullanıyorum cihaz yeni. Bazen ön kamerada cihaz kasıyor. Telefonu sıfırlamayı denedim bir işe yaramadı genellikle kapalı ortamlarda sorun oluyor.
Zaten hep kasıyor o? Video modunda değilsen cihaz kare hızını kullanmıyor. Doğal yani adi üstünde fotoğraf.

Videodan bahsediyorsanız ayarlardan kamera ayarlarinizi kontrol edin.

Zaten hep kasıyor o? Video modunda değilsen cihaz kare hızını kullanmıyor. Doğal yani adi üstünde fotoğraf.

Video çekerken 60 kare çekmiyorsam eğer takıla takıla gidiyor video. Yani 30 kare ile çekersem çektiğim videoyu izlerken takılıyor gibi geliyor. Telefonun ekranından mı kaynaklanyor bu sorun?

Hocam daha önce iPhone 14 kullandım böyle bir şekilde kasmıyordu kamerada fotoğraf çekerken bu sorun oluyor. Videoda bir sorun yok.

Video çekerken 60 kare çekmiyorsam eğer takıla takıla gidiyor video. Yani 30 kare ile çekersem çektiğim videoyu izlerken takılıyor gibi geliyor. Telefonun ekranından mı kaynaklanyor bu sorun?

Ekranda sorun yok kamerada fotoğraf çekerken oluyor.

Hocam daha önce iPhone 14 kullandım böyle bir şekilde kasmıyordu kamerada fotoğraf çekerken bu sorun oluyor. Videoda bir sorun yok.

Ekranda sorun yok kamerada fotoğraf çekerken oluyor.
Hocam bence siz farketmemişsinizdir. Ayrıca ha öyle olmuş ha böyle. Fotoğraf çekeceğin zaman sabitleyeceksin zaten kasma falan hissetmeyeceksin :)

@Erenk1905 siz de aynısını yaşıyor musunuz?

Hocam bence siz fark etmemişsinizdir. Ayrıca ha öyle olmuş ha böyle. Fotoğraf çekeceğin zaman sabitleyeceksin zaten kasma falan hissetmeyeceksin :)

Hocam demek istediğimi anlamıyorsun. Telefonu birine vermiştim resim çekecekti bu niye kasıyor dedi. Dediğin şey çok saçma resim çekerken telefonu sabitleme şansın yok sabit tutsan bile elin titrer en kötü. Kare hızının düşmesi başka kamerada resim çekerken kasması başka. İlk defa telefon kullanmıyorum.

Hocam demek istediğimi anlamıyorsun. Telefonu birine vermiştim resim çekecekti bu niye kasıyor dedi. Dediğin şey çok saçma resim çekerken telefonu sabitleme şansın yok sabit tutsan bile elin titrer en kötü. Kare hızının düşmesi başka kamerada resim çekerken kasması başka. İlk defa telefon kullanmıyorum.
Ben çoğu iPhone ve diğer telefonları kullandım. Hiçbirinde fotoğraf modunda böyle akıcı durduğunu görmedim.

Ben çoğu iPhone ve diğer telefonları kullandım. Hiçbirinde fotoğraf modunda böyle akıcı durduğunu görmedim.

Hocam anlamamakta niye ısrar ediyorsunuz :) Ben akıcı olmasını beklemiyorum videodaki gibi zaten öyle olamaz. Ben kasmasını sordum yani bildiğin kasıyor kamera bunu her zaman yapmıyor bazen oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı