iPhone 14 Pro Max vs Samsung S23 Ultra

• Konuyu başlatan arcaq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 16.311
Bir model iphone ile binlerce android modeli arasından ne olduğu belli olmayan bir cihazı android diye kıyaslama yapmak akıl kârı mı?
S23 ile aynı fiyata iphone SE3 bile alınamazken. Neyin kıyası bu?
Konuyla da alakalı olarak bence o kadar para farkı verilmez. S23 ultra olmalı.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, dün ben biraz araştırma yaptım, Samsung S22 Ultra'yı iPhone 12 Pro Max ile karşılaştırınca Samsung her taraftan ezdi. Sizce Samsung S23 Ultra, iPhone 14 Pro Max'ten daha mı iyidir?

İki cihazda kalite olarak çok iyi. S23 Ultra 14 Pro Max'i ezer diyen ya da 14 Pro Max S23 ultrayı ezer diyen bariz yalan söylüyordur. İki cihazıda kullandım. İki cihazda kalite olarak birbirine yakın. S23 Ultra 14 Pro Max'den daha iyiyse ya da 14 Pro Max S23 ultradan daha iyiyse emin olun aradaki fark çok azdır. 14 Pro Max'in zayıf karnı boyut-ağırlık, iOS 16 iken S23 Ultranın zayıf karnı boyut-ağırlık, kamerada büyük megapikselde fotoğrafların kötü işlemeden dolayı aşırı yapay olması. Apple'ın artık iOS 16'yı adam etmesi lazım. Bu kadar iyi cihaza bu kadar sıkıntılı bir yazılım yakışmıyor. Samsung'un S23 ultraya 50 ve 200MP için güncelleme sunması lazım. S23 ultranın 12MP de sunduğu renk doğruluğu ile büyük megapikselde sunduğu renk doğruluğu arasında dağlar kadar fark var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı