Evet, en büyük sorunları throttle, sıcaklık. Bekleyip göreceğiz.Sıcaklık ve yük altında kararlılık gibi problemleri dile getiriyoruz Exynoss işlemci için, cihaz çıkınca test sonuçlarına bakarız bakalım ne yapmışlar.
Evet, en büyük sorunları throttle, sıcaklık. Bekleyip göreceğiz.Sıcaklık ve yük altında kararlılık gibi problemleri dile getiriyoruz Exynoss işlemci için, cihaz çıkınca test sonuçlarına bakarız bakalım ne yapmışlar.
Arkadaşlar çok kararsızım size S23 Ultra mı iPhone 14 Pro Max mı almalıyım?
Doğa fotoğrafçılığı ve video çekimleri için kullanacağım. Karanlık ve aydınlık ortamları iyi çekmesi önemli. Ayrıyeten bayağı iş için de kullanacağım. Notlar uygulamalar vs. sizce hangisi daha iyidir?
Arkadaşlar çok kararsızım size S23 Ultra mı iPhone 14 Pro Max mı almalıyım?
Doğa fotoğrafçılığı ve video çekimleri için kullanacağım. Karanlık ve aydınlık ortamları iyi çekmesi önemli. Ayrıyeten bayağı iş için de kullanacağım. Notlar uygulamalar vs. sizce hangisi daha iyidir?
s23 ultra tercih hocam adamiPhone 14 Pro Max, daha mantıklı ancak fiyatı bayağı arttı. Bütçe yeterli değilse S23 Ultra alınabilir.
Niye şu arkadaşa güldünüz? P60 Pro video ve telefoto çekimleri harici hem 14 Pro Max'ten hem de S23 Ultra'dan daha iyi işlere imza atıyor.İkiside değil. Kamera için en iyisi Huawei P60 Pro. Kendim blind test yaptım. Huawei en iyisi kamerada. Ama telefon olarak tavsiye etmem. Kamera için tavsiye ediyorum.
hocam oyun için hangisiNiye şu arkadaşa güldünüz? P60 Pro video ve telefoto çekimleri harici hem 14 Pro Max'ten hem de S23 Ultra'dan daha iyi işlere imza atıyor.
Gece çekimlerinde ikisinden çok daha başarılı.
Ikisi arasından kamera için S23 Ultra.
Cahiller. Başka açıklaması olamaz.Niye şu arkadaşa güldünüz? P60 Pro video ve telefoto çekimleri harici hem 14 Pro Max'ten hem de S23 Ultra'dan daha iyi işlere imza atıyor.
Gece çekimlerinde ikisinden çok daha başarılı.
Ikisi arasından kamera için S23 Ultra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.