Samsung S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max

Arkadaşlar çok kararsızım size S23 Ultra mı iPhone 14 Pro Max mı almalıyım?
Doğa fotoğrafçılığı ve video çekimleri için kullanacağım. Karanlık ve aydınlık ortamları iyi çekmesi önemli. Ayrıyeten bayağı iş için de kullanacağım. Notlar uygulamalar vs. sizce hangisi daha iyidir?

Fotoğrafta S23 Ultra videoda 14 Pro Max daha iyi. Doğa fotoğrafçılığında büyük megapiksel kullanıp manzara fotoğrafları çekeceksen 14 Pro Max almanı tavsiye ederim. Büyük megapiksel ile işin yoksa S23 Ultra fotoğraf için daha iyi bir tercih olur.

Arkadaşlar çok kararsızım size S23 Ultra mı iPhone 14 Pro Max mı almalıyım?
Doğa fotoğrafçılığı ve video çekimleri için kullanacağım. Karanlık ve aydınlık ortamları iyi çekmesi önemli. Ayrıyeten bayağı iş için de kullanacağım. Notlar uygulamalar vs. sizce hangisi daha iyidir?

iPhone 14 Pro Max, daha mantıklı ancak fiyatı bayağı arttı. Bütçe yeterli değilse S23 Ultra alınabilir.

İkiside değil. Kamera için en iyisi Huawei P60 Pro. Kendim blind test yaptım. Huawei en iyisi kamerada. Ama telefon olarak tavsiye etmem. Kamera için tavsiye ediyorum.
Niye şu arkadaşa güldünüz? P60 Pro video ve telefoto çekimleri harici hem 14 Pro Max'ten hem de S23 Ultra'dan daha iyi işlere imza atıyor.
Gece çekimlerinde ikisinden çok daha başarılı.
Ikisi arasından kamera için S23 Ultra.

Niye şu arkadaşa güldünüz? P60 Pro video ve telefoto çekimleri harici hem 14 Pro Max'ten hem de S23 Ultra'dan daha iyi işlere imza atıyor.
Gece çekimlerinde ikisinden çok daha başarılı.
Ikisi arasından kamera için S23 Ultra.
hocam oyun için hangisi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı