iPhone 14 Pro Max Wi-Fi bağlantısında Instagram videoları donuyor

Ro0kie

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2018
Mesajlar
337
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese iyi bir sene geçirmenizi diliyorum. Bundan önce iPhone 7 kullanıyordum onda da benzer şekilde Instagram üzerinden video Reels paylaşımları izlerken donma oluyordu. Telefon eski diye yapıyor zannediyordum. Şimdi 14 Pro Max aldım gene aynı süreç devam ediyor. Hücresel üzerinde herhangi bir donma yokken Wi-Fi üzerinden 3-5 video sonrasında donuyor hemen.
 
Başka bir Android cihaz üzerinden aynı Wi-Fi ile deneyin. Eğer sorunsuz oynatılıyor ise video belki de iOS tarafında bir güncelleme beklemeniz gerekebilir.
 
Android tarafında bir donma yok. Operatörden kaynaklıda olduğunu pek düşünmüyorum ev interneti ile pek alakası olmaz diye tahmin ediyorum. Şuanda kullandığım telefonda bekleyen bir güncelleme yok. Wifi de olsa evdeki diğer telefonlarda da sorun olması gerek mez mi?
 
Android tarafında bir donma yok. Operatörden kaynaklıda olduğunu pek düşünmüyorum ev interneti ile pek alakası olmaz diye tahmin ediyorum. Şu anda kullandığım telefonda bekleyen bir güncelleme yok. Wi-Fi'de olsa evdeki diğer telefonlarda da sorun olması gerek mez mi?

Telefonunuzda donanımsal bir arıza olmuş olabilir o zaman.
 
Hangi iOS sürümünü kullanıyorsunuz? 14 Pro ve Max'lerde bazı bug'lar mevcut şu anki 16.2 sürümünde bazıları giderildi ama birçok kişi benzer problemleri yaşıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı