iPhone 14 Pro Max yavaş şarj oluyor

Bre Deyyus

Decapat
Katılım
16 Ocak 2021
Mesajlar
139
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
iPhone 12 Pro Max'ımı satıp iPhone 14 Pro Max aldım. 12 Pro Max'ta kullandığım şarj aletini 14 Pro Max'ta da kullanıyorum 20W'lık yeni klasiklerden Type-C'li şarj aleti ( orijinal değil ama birebir a kalite bir ürün) 12 Pro Max kullanırken hiçbir sorun yaşamıyordum, düzgünce şarj ediyordu ama 14 Pro Max'a geçtiğimde ortalama 3, 5-4 dakikada %1 şarj etmekte bu durum hiç normal değil. Şarj cihazı 12 Pro Max'mda gayet iyiydi. Acaba 14 Pro Max'ta bir sorun olabilir mi? Telefon yurt dışı cihazı ama kutuyu biz açtık fakat yine de kafam çok karıştı acaba sorun telefonda mı adaptörde midir? Çok yavaş şarj oluyor.
 

Dosya Ekleri

  • image.jpg
    image.jpg
    158,5 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilmem kac paralik iPhone kullaniyorsunuz orijinal olmayan adaptor kullaniyorsunuz. Orijinal olmadigi surece guvenmeyiniz boyle adaptorlere. Orijinal adaptorun fiyati fazla geldiyse alternatif MFI lisansli urunlere yonelin. Kisa vadede olmasa bile uzun vadede uzucu sonuclara yol acabilir cakma adaptorler.

 
Adaptörünüzü değiştiriniz.
Ferrari'ye tüp nasıl takılmaz ise IPhone'da bu yapılmaz kabul edilemez :)
14 Pro Max ile replika şarj aleti kullanmak bilemiyorum pil sağlığı 3-5 ay sonra dipleri görebilir. Apple sitesinden orijinal şarj adaptörü ve kablosu almanızı öneririm.
Vallahi hocam 14 Pro Max kullanıp "A" kalite adaptör kullanmak iyiymiş.
Beyler telefonu şarj ediyorum mesela şimdi %30 da kaldı 5 dk dır telefonu bi kapattım açtım %27
 

Yeni konular

Geri
Yukarı