IPhone 14 Pro mu yoksa S23 mü?

Zhefas

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, benim ortalama 29-30K bütçem var, telefon alacağım. Acaba telefoncudan temiz 97 pil, kutulu iPhone 14 Pro 128 GB mi alayım yoksa yurt içi S23 mü? Yurt dışı telefonlar 2 SIM olunca her yıl 8 ay kullanılıyor. Geriye kalan 4 ayda ise hatsız dururum. Fark etmez benim için. Telefon 4 yıl götürsün ben de en az. Öğrenciyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
B
Merhaba, benim ortalama 29-30K bütçem var, telefon alacağım. Acaba telefoncudan temiz 97 pil, kutulu iPhone 14 Pro 128 GB mi alayım yoksa yurt içi S23 mü? Yurt dışı telefonlar 2 SIM olunca her yıl 8 ay kullanılıyor. Geriye kalan 4 ayda ise hatsız dururum. Fark etmez benim için. Telefon 4 yıl götürsün ben de en az. Öğrenciyim.
Ben s23 alırdım.

S23 .

Yurt içi S23 alın geçin hocam uğraşmayın IMEI, hat, kayıt vs. muhabbetleriyle.
imei yapmayacağım aslında konuda belirtiğim gibi yılda 8 ay hat takılıyormuş her yıl yenileniyo zaten.

S23 alın geçin ayrıca o SIM muhabbeti bir sonraki sene olmayabilir telefon elinde patlar.

SIM muhabbeti olmasa hangisini almak daha mantıklı bakındığım iPhone 14 Pro 26500 TL, S23 ise 256 GB Amazon'da şu an 28000 TL.

SIM muhabbeti olmasa hangisini almak daha mantıklı bakındığım iPhone 14 Pro 26500 TL, S23 ise 256 GB Amazon'da şu an 28000 TL.

Hocam 14 Pro Max kullanıcısı olarak net 14 Pro önerirdim ama kayıt olayı çok masraflı. 20 bin ₺ şu an, yılbaşında 30 küsur bin ₺'ye çıkıyor. Yarın bir gün yaptırmanız gerekirse gereksiz bir sürü masrafa gireceksiniz.

İphonun güzel yanı aynı hesap kurulu başka örneğin iPhone 6S bile olsa o çaldığında diğerlerinde hat var gibi kullanabiliyorsun ama ben olsam acil ihtiyacım yoksa S24'ü bekler çıkar çıkmaz alırdım 30'a çıkar diye düşünüyorum yoksa TR garantili iPhone15 48 civarı iken kayıtsız ile uğraşmazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı