IPhone 14 Pro mu yoksa S23 mü?

SIM muhabbeti olmayınca derken yurt dışı alacağım kayıt ettirmeyeceğim.

Kayıt ettirmezsen arama vs. yapamazsın ayrıca telefon bozulursa Türkiye'de garantiden faydalanamazsın Apple yetkili servis telefona bakmayabilir veya çok fazla ücret alabilir.

Onun dışında S23 ve iPhone 14 Pro hemen hemen eşit cihazlar, gerek işlemci gerek kamera anlamında. iOS seviyorum diyorsan iPhone 14 Pro çok iyi bir cihaz, şahsen ben Android özgürlüğünü sevdiğim için vergi dahil fiyatlar eşit olsa bile S23 alırdım.

Şuan hükümet yurt dışı telefon işini bitirmek için elinden geleni yapıyor. Önümüzdeki sene o 4 ay olan muhabbeti 2 aya indirirse ne yapacaksınız?

Merhaba, benim ortalama 29-30K bütçem var, telefon alacağım. Acaba telefoncudan temiz 97 pil, kutulu iPhone 14 Pro 128 GB mi alayım yoksa yurt içi S23 mü? Yurt dışı telefonlar 2 SIM olunca her yıl 8 ay kullanılıyor. Geriye kalan 4 ayda ise hatsız dururum. Fark etmez benim için. Telefon 4 yıl götürsün ben de en az. Öğrenciyim.

Bütçe artmazsa S23, bütçe artarsa S23+ alınabilir.

İş yapmak için kullanmayacaksan S24 bekleyip onu al. Standart içerik tüketici kullanıcı için yeterli. S23 de fena değil ama çok yüksek ihtimalle dolar bazlı aynı fiyattan çıkacak. Biraz daha uzun süre kullanmış olursun. SD8G3 gayet iyi. Beklemeye değer.

İş yapmak için kullanmayacaksan S24 bekleyip onu al. Standart içerik tüketici kullanıcı için yeterli. S23 de fena değil ama çok yüksek ihtimalle dolar bazlı aynı fiyattan çıkacak. Biraz daha uzun süre kullanmış olursun. SD8G3 gayet iyi. Beklemeye değer.
Baz modellerin Exynos 2400 ile geleceği söyleniyordu en son hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı