iPhone 14 Pro mu yoksa S24 FE veya iPhone 13 Pro Max mi?

Daha fazla  
iPhone 14 Pro mu yoksa S24 FE veya iPhone 13 Pro Max mi? Hangi telefon daha iyi? Yardımcı olur musunuz, fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone cihazlara neden Samsung'a göre daha fazla bütçe veriyorsunuz? Eğer ikinci el düşünüyorsanız temiz S25 veya S24+ bakabilirsiniz.

Bütçeniz nedir? İkinci el 14 Pro düşünüyorsanız değerlendirilebilir. Bütçeniz yetmiyorsa sıfır S24 FE'de daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
İkinci el iPhone 14 Pro aldım hala gayet memnunum kamerası ekranı sesdir performansdır şikayetçi olduğum bir konu yok, aşırı oyun oynamam arada bir Wild Rift o da 120FPS oynanıyor, bataryası çok dayanmıyor ama iPhone alacaksan bunu duymuşsundur,

Haa ayrıca benim kamerada siyah leke gibi bir şey çıktı garantide 1 günde kamera değiştirdiler, ama yurt dışı iPhone 14 Pro kullanan bir arkadaşımdada fark ettim sonradan o biraz şans ama 2 telefonda görmem tedirgin etti.

Samsung S23FE ya da S24FE kullanan kuzenim var bence bu telefon daha iyi yine de, aklına hangisi yatarsa onu al, ben kulaklıkdır saattir tabletidir ekosistemle kullandığımdan çok memnunum.

Bütçeniz ne hocam 14 Pro 85k S24 FE 25k çünkü.

Kanka IPhone'ları ikici el alacağım yani ben buldum zaten tanıdık o yüzden bütçe sorunum yok

İkinci el iPhone 14 Pro aldım hala gayet memnunum kamerası ekranı sesdir performansdır şikayetçi olduğum bir konu yok, aşırı oyun oynamam arada bir Wild Rift o da 120FPS oynanıyor, bataryası çok dayanmıyor ama iPhone alacaksan bunu duymuşsundur,

Haa ayrıca benim kamerada siyah leke gibi bir şey çıktı garantide 1 günde kamera değiştirdiler, ama yurt dışı iPhone 14 Pro kullanan bir arkadaşımdada fark ettim sonradan o biraz şans ama 2 telefonda görmem tedirgin etti.

Samsung S23FE ya da S24FE kullanan kuzenim var bence bu telefon daha iyi yine de, aklına hangisi yatarsa onu al, ben kulaklıkdır saattir tabletidir ekosistemle kullandığımdan çok memnunum.

Hocam 13 Pro Max var mı tanıdığın nasıl bir telefon

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı