iPhone 14 Pro pil düzeyi çok hızlı düşüyor

Merhaba. Haziran 2023'te aldığım iPhone 14 Pro cihazımda ciddi bir pil sorunu yaşıyorum. Pil sağlığım %94. bugün 00.17'de %100 olarak şarjdan çıkarıp 30dk kadar oyalandıktan sonra yattım. Şu an saat 15.28, ekran sürem 2 saat 22 dakika ve şarjım %30. parlaklık %50 ila %70 arası, Bluetooth ve mobil veri açık. Bırakın günü çıkarmayı standart kullanımda öğlene kadar anca kurtarıyor. On binlerce lira verdiğim telefonla bu kadar kötü bir performans almak beni çok yormaya başladı. Ne yapabilirim? Bu değerler normal mi yoksa bende mi sıkıntı var? 2-3 dakikadır sitedeyim ve yazıyorum, şarjım %2 gitti bile.

Bu ekran süresinin normal olmadığını düşünüyorum Apple ile iletişime geçin ancak ekran parlaklığınız çok yüksek hep böyle kullanmayın. Otomatik parlaklığa almamızı öneririm o gereken işi görüyor zaten dışarı çıktığımda parlaklığımı arttırıyor evde kısık oluyor ve gayet yeterli.
 
13 Pro almıştım küçük telefon, ergonomik, daha rahat ederim diye. Batarya konusunda resmen şaşkına uğradım. Hemen sattım. 14 Pro Max aldım. Vermiş olduğum en mantıklı kararlardan biri. Bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Yaşayarak, tecrübe ederek öğrendim.

Pro Max değil de Pro mu alsam diyen arkadaşlarıma direkt batarya konusunu kafaya takmayacaksın al, yoksa çekilecek dert değil diyorum.

Bence o kadar abartılacak kadar kötü değil 1 günü çıkarıyor her türlü. 1 günü çıkarması da yeterli bence.
 

Geri
Yukarı