Telefonu daha yeni aldıysanız direkt aldığınız yere götürün.Telefonu alalı birkaç saat oldu, şarj %24'te şarja koydum aradan 20 dakika geçmesine rağmen şarjı %20'ye kadar düştü, orijinal kablosu ve adaptörü ile şarj ettim sizce sorun ne olabilir? Telefon sıfır.
Adaptörleri de sıfır aldın?Telefonu alalı birkaç saat oldu, şarj %24'te şarja koydum aradan 20 dakika geçmesine rağmen şarjı %20'ye kadar düştü, orijinal kablosu ve adaptörü ile şarj ettim sizce sorun ne olabilir? Telefon sıfır.
Adaptörleri de sıfır aldın?
Priz çalışıyor mu?
Sorunun bunlardan birinde olduğu kesin idi.Merak edenler icin guncelliyorum.
Adaptor yenilettim sorun duzeldi adaptor sifir olmasina ragmen boyle sıkıntı yasadim.
Hocam bende de aynı sorun var adaptörüm %100 orijinal kablom da %100 orijinal benim Lightning ucu ısınıyor yani telefonun soketinin içi ısınıyor sende de aynısı mı oluyordu? Cihaz 14 pro MaxMerak edenler icin guncelliyorum.
Adaptor yenilettim sorun duzeldi adaptor sifir olmasina ragmen boyle sıkıntı yasadim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.