iPhone 14 Pro vs 15 Pro

15 Pro = 14 Pro s. Kameradan ekrana her şeyiyle aynı telefon. 15 Pro'nun tek ama en büyük artısı yapay zeka. Onun da sebebi 15 Pro, 8 GB RAM ve A17 Pro çip ile geliyor 14 Pro A16 çip ve 6 GB RAM ile geldiğinden alamadı yapay zekayı. Yapay zeka ülkemize gelene kadar 15 Pro'yu kullanmaya devam eder misiniz yoksa 1-2 sene sonra yükseltir misiniz bu soruyu kendinize sorun. Eğer telefondan çabuk sıkılan 1-2 sene sonra yükseltme ihtiyacı hisseden biriyseniz 14 Pro alın ve 5K farka da yedek telefon vs alın. Zaten bugün için 15 Pro'nun da yapay zekası yok. Ve 2026 sonu en erken gibi duruyor yapay zekanın gelmesi ülkemize. Eğer uzun yıllar kullanacaksanız farkı verin ve 15 Pro alın derim.

Hocam bende şu anda 13 var batarya 76 olduğu için oyun oynamazsam günü kıl payı kurtarıyor. 13 Pro Max veya 14 Pro arasında kaldım. Sizce hangisi mantıklı? Bir de 13'ten 13 Pro'ya geçmek mantıklı mı?

Hocam bende şu anda 13 var batarya 76 olduğu için oyun oynamazsam günü kıl payı kurtarıyor. 13 Pro Max veya 14 Pro arasında kaldım. Sizce hangisi mantıklı? Bir de 13'ten 13 Pro'ya geçmek mantıklı mı?
13’ten 13 Pro’ya geçilir. Ayrıca 13 PM yerine 14 Pro baksan daha iyi olur. Çünkü :
- Daha iyi işlemci (daha uzun güncelleme ömrü demek)
-Güneş ışığı altında daha parlak ekran
-Dinamik ada
-48MP ana kamera (13PM’te 12MP)
-4K ProRes çekebilme gibi artıları var.

13'ten 13 Pro'ya geçilir. Ayrıca 13 pm yerine 14 Pro baksan daha iyi olur. Çünkü:
- Daha iyi işlemci (daha uzun güncelleme ömrü demek)
-Güneş ışığı altında daha parlak ekran.
-Dinamik ada.
-48MP ana kamera (13Pm'te 12MP)
-4K prores çekebilme gibi artıları var.

Hocam sizde de 14 Pro vardı diye hatırlıyorum pili nasıl gidiyor acaba?

Hocam sizde de 14 Pro vardı diye hatırlıyorum pili nasıl gidiyor acaba?

Şu an sağlık %90. 1 günü yine rahat çıkarabiliyorum. Yoğun kullanırsam çıkaramıyorum onda da imdadıma battery pack yetişiyor. Oyun, video falan çekerseniz günü zor çıkarır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı