iPhone 14 Pro'dan iPhone 16 ya geçilir mi?

IPhone'da tabii ki bu bir gerekçe değil ama 2. el al sat yaptım bayağı bir yerde büyük sorumsuzluk yaptığım için 2. elden korkuyorum. 15 Pro da dün 2-3 yere gittim ellerinde olmadığını söyledi doğal olarak Pro'lar 1 sene üretimde diye biliyorum. IPhone'a alışmak diye bir kavrama inanmazdım ama cidden varmış bugüne kadar çok telefon değiştim şimdi iOS olmadan yapamıyorum eğer 15 Pro bulamazsam 16 ya geçmekten başka çarem kalmayacak. Ne yapmalıyım cidden bilmiyorum hocam 2-3 güne telefon almam lazım babama vereceğim çünkü elimdeki cihazı. 16 ya geçmek bu şartlarda da aşırı mantıksız mı kaçar sizce.
Asiri mantiksiz degil ama cok da mantikli sayilmaz. Sonucta 14 pro'ya gelmeyecek yapay zeka 16'ya gelecek bu bence arti. Hz mevzusundan dolayi 10.000 tl'lik telefona gecmis hissiyatini da unutmayin.

Aşırı mantiksiz degil ama cok da mantikli sayilmaz. Sonucta 14 Pro'ya gelmeyecek yapay zeka 16'ya gelecek bu bence arti. Hz mevzusundan dolayi 10.000 TL'lik telefona gecmis hissiyatini da unutmayin.

Şimdi telefonu 60Hz'e çektim ve ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum cihaz resmen kasıyormuş gibi. 15 Pro bulmaya çalışacağım öbür türlü maalesef 16 ya kaldık gibi.

Şimdi telefonu 60Hz'e çektim ve ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum cihaz resmen kasıyormuş gibi. 15 Pro bulmaya çalışacağım öbür türlü maalesef 16 ya kaldık gibi.
Zaten gunumuzde 60hz telefona kasiyor muamelesi yapiyorum, kimse kusura bakmasin 2024 yilinda sacmalik, satis politikasi belki ama 60 degil de 90 koymalilar en azindan.

Düz
Zaten gunumuzde 60hz telefona kasiyor muamelesi yapiyorum, kimse kusura bakmasin 2024 yilinda sacmalik, satis politikasi belki ama 60 degil de 90 koymalilar en azindan.
Düz iphonelarda hz artıramazlar. O küçücük bataryaya 120hz yada 90hz koyarlarsa günde 2 kere şarj ederler sıfır telefonu. Zaten şuan düz iphone 16 alanlar bataryadan dolayı çok sorun bildiriyor. Günü çıkarmıyor diye. Üstüne ios18 de bataryayı içiyor resmen.

Düz
Düz iphonelarda hz artıramazlar. O küçücük bataryaya 120hz yada 90hz koyarlarsa günde 2 kere şarj ederler sıfır telefonu. Zaten şuan düz iphone 16 alanlar bataryadan dolayı çok sorun bildiriyor. Günü çıkarmıyor diye. Üstüne ios18 de bataryayı içiyor resmen.
Pro serisi ile duz serinin bataryasi ortalama ayni, pro serisi gunu cikariyorsa duz seriye de 90 veya 120hz koyulsa gunu cikaracagini dusunuyorum, oyun oynanirsa elbette gunde iki kez sarj edilebilir zaten kagit uzerinde de iyi bir batarya degil, benim dusuncem bu yonde.

Herkese iyi sosyaller. Halihazırda 14 Pro kullanıyorum pili de 85 oldu. Türkiye de olsam bu işe girmezdim ancak yurt dışındayım şu an bu yüzden telefonumu değiştirmek istiyorum başlarda 16 Pro'ya niyetlensem de yaptığım harcamalardan dolayı 16 alabiliyorum şu an. Telefonu oyun için kullanan birisi değilim maximum okey oynarım. Kamera ile de işim pek yok sinematik modunu bir defa araba videosu çekmek için kullandım şu anki telefonumda. Pek fotoğraf çeken biri değilim çekersem de etrafı çekmeyi seviyorum 16 da bu konuda üzmez diye düşünüyorum. Sizce geçilir mi beni tek korkutan kısmı ekranla alakalı o konuda şüphelerim var 120'den 60'a geçmek gibi.
Kesinlikle geçmeyin. 60Hz ekran gözlerinizi kanatır. Ayrıca 14 Pro birçok yönden düz 16'dan iyi bir cihaz. Ne yapın edin Pro serisi cihaz alın derim. 15 Pro alın ya da bekleyip bütçe artırıp 16 Pro alın direkt o sürede kötü bir telefonla idare ediverin derim.

Kesinlikle geçmeyin. 60Hz ekran gözlerinizi kanatır. Ayrıca 14 Pro birçok yönden düz 16'dan iyi bir cihaz. Ne yapın edin Pro serisi cihaz alın derim. 15 Pro alın ya da bekleyip bütçe artırıp 16 Pro alın direkt o sürede kötü bir telefonla idare ediverin derim.

15 Pro tercih edeceğim gibi 60Hz cidden gözlerim kanatıyor 2 gündür cihazı 60Hz kullanıyorum dayanamadım 1-2 saat önce 120'ye aldım. 15 Pro'nun bilindik bir sorunu yok değil mi hocam hiç araştırma işine girmedim 16 serisine odaklanmıştım çünkü.

Düz 16 almayın. 15 Pro alın veya 14 Pro'da kalın.

15 Pro alacağım gibi kapalı kutu bulabilirsem.

Herkese iyi sosyaller. Halihazırda 14 Pro kullanıyorum pili de 85 oldu. Türkiye de olsam bu işe girmezdim ancak yurt dışındayım şu an bu yüzden telefonumu değiştirmek istiyorum başlarda 16 Pro'ya niyetlensem de yaptığım harcamalardan dolayı 16 alabiliyorum şu an. Telefonu oyun için kullanan birisi değilim maximum okey oynarım. Kamera ile de işim pek yok sinematik modunu bir defa araba videosu çekmek için kullandım şu anki telefonumda. Pek fotoğraf çeken biri değilim çekersem de etrafı çekmeyi seviyorum 16 da bu konuda üzmez diye düşünüyorum. Sizce geçilir mi beni tek korkutan kısmı ekranla alakalı o konuda şüphelerim var 120'den 60'a geçmek gibi.

Geçilmez hocam 14 Pro'dan 16 ya 14 Pro birçok yönden düz 16'dan daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı