iPhone 14 Pro'dan iPhone 17'ye geçilir mi?

Bütçe
80.000 TL

Avast

Megapat
Daha fazla  
Meslek
EEE
Merhaba,
2022'den bu zamana kadar iPhone 14 Pro kullanıyorum. Pil sağlığı %80. ufak takılmalar ve klavyede geç açılmalar hissediyorum. Bu cihazı verip iPhone 17'ye geçmeye değer mi? Yoksa son güncelleme ile ilgili bir problem mi? Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Speedtest'lere baktım. Sentetik testlerdeki kadar fark gözükmüyor aslında. O Sebeple emin olamadım. Elimdeki yurt dışı pasaport kayıtlı 14 Pro 2 adet bunları sarı siteden mi satsam yoksa yenileme merkezlerine mi?

Speedtest'lere baktım. Sentetik testlerdeki kadar fark gözükmüyor aslında. O Sebeple emin olamadım. Elimdeki yurt dışı pasaport kayıtlı 14 Pro 2 adet bunları sarı siteden mi satsam yoksa yenileme merkezlerine mi?

Eğer kayıt süreleri doldu ise, IMEI kontrolunde kayıtlı ibaresi yanında tarih yazmaz.

Gürgençler 45K civarına alıyor Pro Max'leri.

Eğer kayıt süreleri doldu ise, IMEI kontrolunde kayıtlı ibaresi yanında tarih yazmaz.

Gürgençler 45K civarına alıyor Pro Max'leri.
Benimkinde yolcu beraberinde getirilen cihaz yazıyor. 2022 de kayıt ettirmiştim. Dolmuş olması lazım. Gürgençler yurt dışı kayıtlı cihaz alıyor mu?

iOS 26'dan sonra telefonun performansı düşmüş gibi hissediyorum klavyedeki takılmalar sinir bozucu 26.2 oldu hala düzelmedi. Batarya sağlıgı 81 o mu etkili acaba diyorum ama emin olamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı